|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
-Καλησπερα και χρονια πολλα....δε ξερω απο που να ξεκινησω..
![]() -Πηρα λοιπον και ξεπατωσα ολα τα φυτα (τα οποια μετακινηθηκαν σε αλλα ενυδρεια μου) καθως και μετακινησα ολα τα ψαρια που ειχα μεσα σε αλλα ενυδρεια -καποια στιγμη φανταζομαι να κανω και τις αναλογες παρουσιασεις... -Εβγαλα-πεταξα- ολο το υποστρωμα(ποταμισιο χαλικι) και εκανα ενα καθαρισμο του ενυδρειου ωστε να καθαρισει οσο το δυνατον καλυτερα.Γι'αυτο το λογο ειχα βαλει παροχη νερου απο την βρυση του μπανιου-με λαστιχο σε πληρη ροη και απο την αλλη σιφωναριζα την οποια μπιχλα υπηρχε... Βεβαια ενα υψος νερου -περιπου ενα ποντο-το αφησα μεσα αφου πλεον ηταν καθαρο νερακι... -Εβαλα την καινουρια χαλαζιακη αμμο(τεσταρισμενη με κεζαπ) που ειχα αγορασει απο μαντρα με δομικα υλικα εδω στη Βεροια και ξεκινησα το στησιμο με ριζες και φυτα( 2 εχινοδωρους και βαλισνεριες-gigantea).Νερο απο οσμωση κ.λ.π και μετα απο καμια εβδομαδα αρχισα να βαζω σταδιακα και τα δισκακια μου αφου τα φιλτρα μου ηταν ηδη στρωμενα απο το προηγουμενο σεταπ. -Μεχρι σημερα ολα τελεια ωσπου μια ευχαριστη εκπληξη με περιμενε.Καθως χαζευα το ενυδρειο μου μια κινηση στο πισω τζαμι μου απεσπασε την προσοχη.Ενα μικρο ancistrus sp3 που επεζησε των κακουχιων.... ![]() -Να πω οτι απο το προηγουμενο σεταπ-φυτεμενο- ειχα γεννες απο το ζευγαρι μου τις οποιες αφηνα να εξελισονται απο μονες τους και απο τις οποιες επιζουσαν 1-2 μικρα καθε φορα ![]() Για πειτε μου λοιπον τι να κανω,να τον αφησω μεσα οποτε θα πρεπει να μου πειτε και κανα ονοματακι(να τον βαφτισουμε ε?) ή να προσπαθησω να τον πιασω-πραγμα που δε θελω αφου η αναστατωση θαναι μεγαλη για τους δισκους μου? .... ![]() ![]() Υ.γ φωτο μολις μπορεσω να τον "πιασω στα πρασα"
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mεσημερι παρεα με τον Ancistrus cf. Cirrhosus | delta66 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 31 | 05-04-09 01:57 |
ancistrus | Gandalf72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 21-03-06 09:12 |
ancistrus? | tolis_1234 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 13-02-05 12:23 |
ancistrus | Mariel | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 29-12-04 03:27 |
ancistrus.... | silver | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 24-11-04 12:16 |