|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#28
|
||||
|
||||
![]()
Έχω πλέον καταλήξει στην άποψη πως όλα τα ενυδρεία έχουν το παράσιτο που προκαλέι το ick. Αν τα ψάρια μας είναι δυνατά απλά δεν κολλάνε, θε πρέπει να ισχύσουν κάποιες προϋποθέσεις ώστε να προσβληθεί κάποιο ψάρι!Ας μην ξεχνάμε πως για να πούμε οτι ένα ενυδρείο είναι 100% "ickless" θα πρέπει να μείνει χωρίς ψάρια για πάνω απο 1,5 μήνα! Μανωλη θα συμφωνήσω στο να μην βγάλεις το ψάρι απο το ενυδρείο σου , είναι ήδη ταλαιπωρημένο και αδύναμο και αν το μετακινήσεις δεν θα την βγάλει καθαρή!Πάλεψε το εκει μέσα και προσπάθησε να το κάνεις να φάει , είναι βασικότατο!
Φίλε Space η άνοδος της θερμοκρασίας και η υποαλατοτητα απο μόνες τους δεν δίνουν σίγουρο αποτέλεσμα , αυτό που κάνουν είναι ταλαιπωρούν το παράσιτο!Αν το ψάρι είναι δυνατό και εξαλείψουμε τους παράγοντες που το στρέσαραν τότε θα δούμε αποτέλεσμα ![]()
__________________
Κώστας "I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one." |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Backround ΜΕΣΑ στο ενυδρειο! | Don LiMo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-08 23:46 |
γεννες μεσα σε ενυδρειο | grkts | Malawi | 2 | 06-04-08 22:36 |
Μετα απο πολυ καιρο ειναι ετοιμο(κοινωνικο) | Giannis-Patra | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 26-01-08 12:41 |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |