|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
θα ακούσεις πολλά από πολλούς θα διαβάσεις διαφορετικές απόψεις που θα σε μπερδέψουν θα σου μεταφέρω προσσωπική εμπειρία . Λένε οτι είναι υπερβολή να κρατάς τους δίσκους εκτροφής σε ph 5-5,5 που σημαίνει και πολύ χαμηλές σκληρότητες ( ειδικά το kh κοντά στο ένα) όμως όταν το ενυδρείο μου έφτασε αυτό το Ph είδα άλλα ψάρια ποιο λαμπερά καλύτερη συμπεριφορά και σε συνδιασμό με σταθερή θερμοκρασία στους 29+ σταμάτησαν τα προβλήματα που είχα χωρίς να αλλάξω τίποτα από τις ρουτίνες συντήρησης του ενυδρείου μου.
Τώρα πολλοί θα πουν ότι εγώ τους έχω στο 7 - 7,5 και τα ψάρια μου είναι μια χαρά και γεννάνε κτλ . ¶μα όμως βλέπανε τα ψάρια τους στο χαμηλό ph θα καταλαβαίνανε την διαφορά πιστεύω ![]() Μην νομίζεις το να πετύχεις χαμηλό ph ( άρα και σκληρότητες κατά το κομμάτι του kh ) είναι δύσκολο μια ΑΟ χρειάζεσαι ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καταραμενη σκληροτητα | giannisfot | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 15-04-08 22:02 |
ταμπλετες για σκληροτητα | ducatisti | Malawi | 52 | 04-01-08 23:06 |
Κιχλιδες και σκληροτητα | casperon | Malawi | 7 | 13-12-07 18:34 |
σκληροτητα Αθηνας? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 26-08-07 15:06 |
ΧΑΜΗΛΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ | steady | Malawi | 18 | 15-02-07 22:44 |