|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας Οι πρώτες βοήθειες και οι θεραπείες που θα δώσουμε στα ψάρια μας, σε ένα τόσο μεγάλο κλειστό κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ο αποστόλης απάντησε πολύ σωστά. Κατά πάσα πιθανότητα οι ώρες που λες είναι οι 'ωρες που ο ήλιος χτυπάει απευθείας στο νερό της λίμνης. Αν μπορούσες να παρατηρήσεις από πιο κοντά θα έβλεπες τον βυθό της λίμνης σου γεμάτο μικρές φυσαλίδες. Φυσαλίδες εγκλωβίζονται κάτω από την άλγη και κάποια στιγμή ανεβαίνουν στην επιφάνεια. Αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα με το ενυδρείο που έχω στο μπαλκόνι. Εγώ βέβαια έχω τη δυνατότητα να κάνω γενναίες αλλαγές νερού (15 λίτρα
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 27-08-08 στις 09:55 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολείμματα σην επιφάνεια του νερού | Moutralewn | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-11-07 21:04 |
κρουστα στην επιφάνεια | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-10-07 09:11 |
ψείρες στην επιφάνεια ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-10-07 02:17 |
Μαύρη άλγη σε μερικά απο τα φυτά μου.. πως να την αφαιρέσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 28-09-07 23:18 |
Πως λέγεται αυτό το φυτό που ανεβαίνει σε ξύλα; | Liolios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-12-05 14:23 |