|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
και καπου εδω ως αλλος επιστημονας κανω την παρατηρηση οτι οι κοντρες που ξεκολλανε (οπως λεει η φημη), ωφειλουν το φαινομενο αυτο, μαλλον, στην καταπονηση που δεχεται η κολλα κατα τις αλλαγες νερου, και οχι απο την θερμοτητα που εκπεμπουν οι λαμπτηρες. εγω το λειτουργω απο τοτε που το πηρα με κρεμαστο φωτιστικο με 2 Τ5 οι οποιες βρισκονται 20 ποντους περιπου πανω απο την κοντρα. ασε που αν παρατηρησετε (στην παλια σειρα ενυδρειων σαν το δικο μου) το καπακι της μανας του στο σημειο που φιλοξενει το μπαλαστ ακουμπα πανω στην κοντρα και την ψιλοπιεζει προς τα κατω.
μαλλον θα καταφυγω σε γυαλινη κοντρα, αλλα αν το αναλαβω εγω θα τα κανω μανταρα...να δω ποιον θα αγγαρεψω...(Γαυρεεεεεεεεεε!!!!)
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEΟΣ ΣΕ FORUM ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ | nik | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-07 23:07 |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
Αναγνώριση φύλου σε blue gourami (200 kb σε φωτό) | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 06-02-05 15:31 |