|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ωπα δεν το καταλαβα αυτο.
πιες φωτογραφικες μηχανες? η μηχανη μου ξερεις ειναι ψηφιακη και ηερεις οι ψηφιακες εχουνε απειρες ρυθμισεις η δικη μου τραβαει και βιντεο. επιπεον εχω και μια μηχανη παλια κοντακ που παιρνει ακομα φιλμ,επισης εχω την καμερα του κηνητου μου,και του κηνητου του αδελφου μου,οπως επισης και την ψηφιακη του πατερα μου,αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο της απολογιας.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tα φυτά μου δεν πάνε καλα...μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 14-12-07 22:42 |
Μία αστεία ερώτηση που μου ομως μου δημιουργεί πρόβλημα | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-10-07 22:26 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |