|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά άδειασα το ενυδρείο, ξέπλυνα ότι περιείχε με νεράκι αρκετές φορές και τώρα είμαι έτοιμη να το ξαναστήσω από την αρχή...
Αποφάσισα μαζί με το φίλο μου (και θέλω να μου πείτε αν οι αποφάσεις μας είναι σωστές) τα ακόλουθα: Λέμε να βάλουμε 2 αγγελόψαρα και έναν πλακόστομο, 2-3 ζωντανά φυτά (είμαστε ανάμεσα σε anubias, java - willow moss, microsorum pteropus kai cryptocoryne wendtii/ νομίζω ότι δε θα χρειαστεί υπόστρωμα για' αυτά τα φυτά??? ![]() Αφού το στρώσουμε με τα φυτά και με ζωντανά βακτήρια για 2 εβδομάδες θα προσθέσουμε τα ψαράκια! Αναμένω τυχόν διαφωνίες και συμβουλές...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για φαγητό χρυσόψαρου | maria_i_asxeti | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 14-04-08 08:16 |
Θάνατος ψαριών από ανοησία μου! | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 09:19 |
Αναγνώριση χρυσόψαρου | lucy | Χρυσόψαρα | 11 | 20-03-07 21:52 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |
Ζημιές από την ΕΥΔΑΠ | gemara | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-02-04 01:49 |