|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Αντώνη.Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει η γνώμη μου πάντως είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και άλλαξα τις λάμπες.Έβαλα της arcadia και της sera και μειώθηκε αρκετά.Εκείνο όμως που κατάλαβα οτι έφταιγε περισσότερο ήταν οτι το ενυδρείο μου βρίσκεται απέναντι από το παράθυρο από το οποίο μπαίνει αρκετό φως.Γι 'αυτό σκοτεινιάζω το δωμάτιο τις πρωινές κυρίως ώρες.Τώρα πώς φεύγει με το excel της sheecem σε διπλή δόση αλλά προσοχή στο είδος των φυτών του ενυδρείου σου.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ Η ΑΛΓΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ | chris.mos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 13-03-08 20:10 |
φωτισμος?? | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 11-09-07 17:04 |
αλλαγη φωτισμου | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-07-07 01:43 |
Αλλαγη απο αφρικανες σε φυτεμενο. | Isidoros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 08-06-05 23:49 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |