|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα παιδια,
Σημερα διαπίστωσα οτι απο το ενυδρείο μου έχουν χαθεί οι γαρίδες μου (amano). Απο τις 4 που είχα απο τα χριστούγεννα μου έμεινε μόνο 1. Το κακό είναι οτι δεν βρήκα κανένα 'πτώμα'. Δεν είναι περίεργο? Δεν ξέρω αν φταίνε οι διακοπές της ΔΕΗ (πριν μια εβδομάδα), πάντως πριν αυτές αρχίσουν ήταν και οι 4 στο ενυδρείο. Μπορεί να φταίει ? Τα στοιχεία του νερού μου είναι: Ph:7 και πέφτει στο 6.5 με το CO2 (Υγρά τέστ / tetra) Kh 8 (denerle stick) GH: 10 (denerle stick) NH3-Nh4 <0.01 (υγρά τέστ / Tropic marin) No2=0 (υγρά τέστ / Tropic marin) N03=0 (υγρά τέστ / Tropic marin) Temp: 24 C Co2 : 90 φυσαλίδες Λίπανση: ανα 2 μέρες 0.3 ml flourish , 2.5 kalio Φωτισμός: 2xT5 28 watt (1 Daylight & 1 Nature) Φυτά έχω σχετικά αρκετά αλλα πάντα τις έβρίσκα Sorry για την παράλειψη dinos! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |