|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηταν προτιμοτερο να διαβασεις αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23391
για να καταλαβεις την κατασταση Δεν επελεξα εγω τα ψαρια, τα πηρε χθες ο πατερας μου απο ενα φιλο Οσο και να χτυπιομουν να τους εξηγησω οτι δεν χωρανε τα ψαρια εκει μεσα αυτοι λεγανε μια χαρα ειναι αφου κολυμπανε...δεν ξερω τι να κανω για να καταλαβουν οτι ειναι βασανησηρια αυτο που κανουν
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ετοιμο κ το δικο μου | fitilakias | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 21-12-07 19:42 |
Να και το δικο μου | ΒLACK VIPER | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 01-10-07 19:01 |
Να Και Το Δικο Μου | teopol69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 15-09-07 16:58 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
να και το ενυδρειακι μου... | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-07-04 17:21 |