|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι βιολογικο υλικο της Eheim δεν ειναι μακαρονι αλλα σαν μικρα πετραδακια κοκομετριας απο 5-10χιλ. κανει την ιδια δουλεια με το μακαρονι που λες (βεβαια υπαρχουν διαφορα μακαρονια πχ το Eheim Mech ενω ειναι μακαρονι ειναι για μηχανικο καθαρισμο ενω το Sera Siporax που ειναι παλι μακαρονι ειναι βιολογικο υλικο) εχω την εντυπωση οτι το Substrat pro ειναι το καλυτερο
υπαρχουν διαφορες αποψεις εαν χρειαζεται αντικατασταση η οχι μερικοι λενε κατηγοριματικα οχι, αλλοι αλλαγη καθε 6μηνο το 1/3 καθε φορα, αλλοι προσθηκη μονο οσο τριβεται στην διαρκεια του χρονου εγω τεινω στο πρωτο, δεν το αλλαζω ποτε (αλλα εγω ειμαι σκρουτζ ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Koινωνικό 120lt | kill_bill | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 18-01-08 00:47 |
nano reef 120lt γνώμες! | glefas | Nano Reef | 8 | 15-11-07 15:32 |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
120lt arxarios me enydreia | victor_bundy | Χρυσόψαρα | 25 | 13-07-07 12:29 |
3 λάμπες σε 120lt. πολλές? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 02-03-06 01:07 |