|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#13
|
||||
|
||||
![]()
Δε θα αντέξω να μην ειναι καλα τα αποτελεσματα και να χρειαστει να περιμενω κιάλλο για να βαλω επιτελους παραπανω ψαρια.
το καλυτερο χαρτι σου για ενα ομορφο και υγιες ενυδρειο ειναι η υπομονη!!! Κατι ακομη. Παρατηρησα οτι ενα απο τα μολλυ μου εχει κατι μαυρα στιγματα(απλα το χρωμα του δεν ειναι τελειο) και μια τα χανει μια τα ξαναεμφανιζει. Τι γινετε ρε παιδια τελικα με το ενυδρειο μου?[/quote] τα ψαρια αναλογα με τη διαθεση τους αναδεικνυουν η ξεθωριαζουν τα χρωματα τους...πολυ χαρακτηριστικο στις κιχλιδες...τωρα για τα μολλυ δε ξερω....κανε μετρησεις να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι καλο το νερο σου!
__________________
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
molly balloon λιτρα | alexinio | Ζωοτόκα | 1 | 13-04-07 13:05 |
ramirezi balloon | popay72 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 18-01-07 14:26 |
άρρωστο gurami? | ononos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 20-09-06 17:27 |
Balloon Molly | Celda | Ζωοτόκα | 4 | 05-09-05 12:49 |