|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Περασε ενας χρονος και ακομα δεν εκατσα να μαθω τη μηχανη μου
![]() Ειναι μια Nikon D80 ...εχω τον φακο του ΚΙΤ καθως και εναν μακρο απο φιλο που εχει την ιδια. Οσο και αν ''επαιξα'' , δεν εχω καταφερει να βγαλω μια φωτο της προκοπης ...βλεπω κατι φωτο τραβηγμενες απο μηχανες των 200 ευρω και ειναι πανεμορφες και εγω με την κουμουτσα απλα δεν ... ![]() Να κατσω να μαθω το Manual αποκλειεται ...υπαρχει κανενα set ρυθμισεων τις οποιες να βαλω και να κανω δουλεια ? πχ σε μια γενικη ενυδρειου με Τ5 λαμπες : τι ρυθμισεις ISO/WB κλπ να βαλω ? απο τι αποσταση ? με φλας ή χωρις ? Εχω τριποδο Giottos.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
την έκανα? | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 28-12-07 12:14 |
την βοηθεια σας με την olympus | octania246 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 17 | 12-12-07 12:50 |
Την εκανα την μα****α μου. | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 23-05-07 16:21 |
την βοηθεια σας με την αλγη,μερος 14253273572ον. | mao | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-05-07 16:35 |
Την βοήθεια σας και την υπομονή σας | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 106 | 07-03-07 09:46 |