|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλτατε Χρήστο με έπεισες αν και το Lamprologus meleagris είναι καφετί με βουλίτσες... (δες φωτό...) (Πλακώνονται κι αυτά μεταξύ τους όπως και τα δικά σου?)
Νομίζω ότι θα μου πάρει κάμποσο καιρό να στήσω το ενυδρείο για ταγκανικοκιχλίδες γιατί πρέπει να πάω σε μία παραλία να μαζέψω άμμο και να την καθαρίσω...ΛΟΛ... (Προτείνετε παραλία Μηχανιώνας ή Περαίας???? Έχει αλλού πιο κοντά στο κέντρο της Θεσ/κης?????) Πόσα λίτρα άμμο θα χρειαστώ?? Καμιά 5αριά σακούλες Super Market??? Πέτρες έχω βρεί κάμποσες αλλά μάλλον χρειάζομαι κι άλλες... για να φτιάξω το background σαν βουναλάκι... Έχω και ένα ξύλο... θα χρειαστεί??? Θα βγάλω και μια αγγελία πρώτα για να δώσω ψάρια και φυτά...!!!! Θα σας ενημερώσω για τα επόμενα στάδια...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tα φυτά μου δεν πάνε καλα...μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 14-12-07 22:42 |
Μία αστεία ερώτηση που μου ομως μου δημιουργεί πρόβλημα | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-10-07 22:26 |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Τι ξύλο- ρίζα θα προτείνατε να βάλω στο ενυδρείο μου? | Ιορδάνης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 15-02-05 20:13 |