|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι καλησπέρα.
Θέλω να μου προτείνετε τι να κάνω στο εξής θέμα: Ετοιμάζω ένα βιοτοπικό μαλάουι σε ενυδρείο του καρφούρ των 120 λίτρων σαν αυτό που έχει κάνει ο GEORGETAX εδώ:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14895 και σκέφτομαι να βγάλω ή όχι το εσωτερικό φίλτρο που έχει στο πλαινό τζάμι.Εννοείται ότι έχω εξωτερικό φίλτρο 620λίτ/ώρα για το ενυδρείο. Και αυτό που σκέφτομαι είναι αν είναι προτιμότερο να κρατήσω το φίλτρο για καλύτερη φίλτρανση ή αν αφαιρώντας το το κέρδος μου σε χώρο θα είναι περισσότερο και το εξωτερικό φίλτρο θα κάνει την δουλειά μου?
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πτώση Πεχά.. τι να κάνω να το ανεβάσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 16-06-07 12:05 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Ποσο συχνα να αλλαζω το νερο? | bluefish | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 01-09-06 14:50 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |