|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
DIY αξίζει τον κόπο ?
Χαιρετώ το ωραίο και κατατοπιστικό σας Forum Είμαι καινούργιος και τελείως άσχετος από ενυδρεία Και σκέφτομαι να κάνω ένα δώρο για τον εαυτό μου Ψάχνοντας και διαβάζοντας διάφορα, έχω καταλήξει σε ένα ενυδρείο μεταξύ 100-200 λίτρα, τροπικό με γπάπυς. Έχω όμως δίλλημα εάν αγοράσω καινούργιο ή φτιάξω μόνος μου Τα δεδομένα είναι τα εξής: Έχω μεγάλη εμπειρία σε κατασκευές, οπότε δεν νομίζω να συναντήσω κανένα πρόβλημα. Έχω και χρόνο να ασχοληθώ. Το θέμα είναι το οικονομικό. Και ήθελα να ρωτήσω τους έμπειρους : Φτιάχνοντας ένα ενυδρείο μόνος μου πόσο τις εκατό φθηνότερα θα μου έρθει αν αγόραζα ένα καλό καινούργιο? Που κερδίζεις χρήματα. Στα τζάμια ή στον εξοπλισμό?? Μήπως ο εξοπλισμός που σου δίνουν τα καινούργια δεν κάνει και πρέπει ίσως αργότερα να τον αλλάξεις? Έχω καλύτερες επιλογές ένα διαμορφώσω ο ίδιος τον εξοπλισμό όπως θέλω ή πρέπει να πάρω από την ίδια μάρκα όλο το εξοπλισμό οπότε μου έρχεται το ίδιο? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Ανδρέας |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αξίζει τα λεφτά του??? | gwgw | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 17-10-07 14:31 |
Ενυδρείο 120λιτρων... αξίζει??? | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 03-10-07 13:52 |
αξίζει? | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-06-07 20:03 |
Εcoaqualizer...αξίζει; | giannisg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 15-03-07 12:44 |
Δείτε αυτό....αξίζει!! | wodan | Bettas | 7 | 03-05-06 14:57 |