|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα , γυρνώντας σήμερα το απόγευμα από τη δουλειά είδα το oscar μου να έχει στο στόμα ένα κομμάτι ξύλο από αυτό που έχω στη μέση του βυθού και από ότι φαινόταν να του έχει σφηνώσει και να μην μπορεί να το βγάλει.Το κομμάτι προεξείχε έξω από το στόμα του. Το έπιασα με την απόχη και όσο προσεκτικά μπορούσα το έβγαλα το κομμάτι από το στόμα του διαπιστώνοντας ότι όντως ήταν σφηνωμένο.Μετά από 3 ώρες το oscar έχει ακόμα πολύ ανοιχτό το στόμα του και δείχνει να μην μπορεί να το κλείσει.Ποιος ξέρει πόση ώρα ήταν σήμερα με το κομμάτι ξύλο στο στόμα του.Δεν ξέρω τι να κάνω , έβγαλα και μια φωτογραφία για να δείτε πως είναι ......
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με Oscar | leobabes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-09-07 17:18 |
OSCAR ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ | CHRIS4204 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-06-07 22:53 |
Ατυχημα με το νεο μου Oscar... | Aegeas | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 18-10-06 11:42 |
Προβλημα με Oscar | yamas | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 16 | 13-03-06 09:47 |
Eνυδρείο με φυτά και oscar..... :) | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 10-07-04 03:04 |