|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά
Σκέφτομαι να ασχοληθώ και εγώ (μετά τις κιχλίδες και τις πέτρες) με τα φυτά. Έχω ένα ενυδρείο 20 λίτρων που θέλω να το φυτέψω και να του βάλω guppies μέσα. Το ενυδρείο έχει διαστάσεις 38,5 cm μήκος 21 cm βάθος και 25 cm ύψος και αυτή την στιγμή τρέχει το φίλτρο χωρίς υλικά (εκτός από ένα κομμάτι υαλομβάβακα για να μαζέψει τις αιωρούμενες βρωμιά) για να ξεθολώσει το νεράκι. Έχω βάλει περίπου 2 δάκτυλα ψιλή άμμο. Θέλω να βάλω φυτά χαμηλών απαιτήσεων που όμως να μην καταλήξουν ολόκληρα δέντρα γιατί λόγω ύψους (25 πόντους) θα είναι "άσχημα"... Το μπόλιασμα θα γίνει από το 60άρι μου μόλις μπουν τα ψαράκι. Και τώρα ερωτήσεις.... 1) Τα φυτά χωρίς υλικά στο φίλτρο έχουν πρόβλημα? 2) Σκεφτόμουνα να αφήσω τα φυτά να "πιάσουν" και μετά να βάλω τα ψαράκια μέσα (σωστό λάθος ή ανούσιο ?) 3) Βασικότερο..... τι φυτά ????? (αν ήταν δυνατόν να μην μπλέξω με λιπάσματα - Co2 γι' αυτό και ζητάω μικρών απαιτήσεων) Sorry αν σας κούρασα..... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.... ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στα φυτά .. | crazyio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-09-07 22:10 |
Νέος στα φυτά | Filotas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 19-09-07 12:21 |
Καλησπέρα σε όλους!!!-νέος στο χόμπυ | *ΙΧΘΥΣ* | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 05-04-07 15:48 |
νέος στην παρέα - έκδοση με φυτά | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-01-03 20:15 |