|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
τα kruptoherus bicirrhis "μαλλον" δεν ειναι τεχνητα βαμμενα.
επειδη μια εγκυκλοπαιδεια που εχω για το ενυδρειο λεει οτι ο τοπος προελευσης ειναι Ινδονησια,Ταιλανδη,Μαλαισια και οτι ανηκουν στην οικογενεια silurinae λεγονται επισης ινδικο φαντασμα και γυαλινο γατψαρο. ΥΓ 1ο για οποιον ενδιαφερεται η εγκυκλοπαιδεια λεγεται "Εγκυκλοπαιδεια του Ενυδρειου" και ειναι απο τον Esther Verhoef-Verhallen ΥΓ 2o το μαλλον το διπλοτονιζω!!!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντε και καλη χρονια να εχουμε!! | soza | Greek Aquarist's Boards | 7 | 05-01-06 19:12 |
Να χαρουμε ή να ανυσηχουμε? | shadow | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 26-07-05 22:22 |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |
συμβουλεψτε για τι νεους κατοικους να βαλω στο ενυδρειο μου. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-03 02:12 |