|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά!Έχω ενα ενυδρείο 60λίτρα,το οποίο κακώς ξεκίνησε χωρις φυσικά φυτα!!Τώρα θέλω να το κάνω!Έχω 3cm περίπου χρωματιστο χαλίκι,το ενυδρείο δουλεύει 4 μήνες!Θέλω να το κάνω πιο σκούρο το χρώμα στον πάτο!Μπορεί να γίνει η μετατροπή χωρίς να βγάλω ψάρια από το ενυδρείο?
Και αν ναι τι θα χρειαστώ εκτος απο το πρόσθετω χαλίκι που θέλω να βάλω για να αλλάξω το χρώμα του βυθού? ------------------------- Εννοόντας μετατροπή,να βγάλω τα πλαστικά και να φυτέψω φυτά!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lama0502 : 26-05-07 στις 00:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή ενυδρείου … από 50 σε 120 λίτρα ? | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 66 | 27-01-08 12:34 |
Αλλαγή σε φυτεμένο!!! | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 13-03-07 15:00 |
Ερώτηση περί φωτισμού σε φυτεμένο | skippergr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 24-12-06 10:01 |
Αλλαγή νερού σε φυτεμένο ενυδρείο | skyros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-12-06 19:13 |
Αλλαγή από χαλίκι σε άμμο για αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 10 | 27-08-04 16:07 |