|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί κοντά στο Ν.Ηράκλειο για να πάω να δω για ψάρια?Τα gurami που έχω colisa lalia είναι .Το ενυδρείο το είχα ξεκινήσει με guppies .Και όμως παιδιά τα περισσότερα petshop μου έλεγαν ότι όλα αυτά τα ψάρια έκαναν για το ενυδρείο και 1 μάλιστα μου είχε πει ότι μπορώ να βάλω 10-12 τέτοια .(Κατάλαβα ότι το μόνο που ήθελε είναι να πουλήσει).Παρεπιπτόντως ψώφησε και 1 labeo frenatus σήμερα
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΥΤΑ...ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | yiannisnik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 03-05-07 01:51 |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
Πολλα προβληματα στο ενυδρειο.. | gatulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 17-10-06 08:00 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ (συνεχεια) | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-02 19:23 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |