|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους,
Εδώ και δύο μήνες ξεκίνησα να ασχολούμε με αυτό το hobby και άρχισε να μου γίνετε πάθος.. το έριξα στο διάβασμα σε ότι αφορά τα πάντα για το ενυδρείο.. Πιστεύω σιγά - σιγά με τον καιρό θα βελτιωθώ και θα είμαι σε θέση να μπορώ να προσφέρω στα ψάρια μου τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης ουτως ώστε να έχουν και αυτά ένα όμορφο και ιδανικό περιβάλλον ,όπως παράλληλα και εγώ να έχω μια καλή εικόνα και ένα όμορφο ενυδρείο να με ξεκουράζει και να με ηρεμεί. Σας στέλνω μια πρώτη εικόνα του ενυδρείου μου.. Δεν έχει τελειώσει ακόμη.. Θέλει πολλή δουλεια. Ελπίζω να σας αρέσει ![]() Θα ήθελα την γνώμη σας και εισηγήσεις για το πως να το καλυτερεύσω.. Ευχαριστώ Νόνη Το ενυδρείο μου είναι 927.465 Λίτρα. FreshWater Έχει 105cm Υψος 242cm Μήκος και 36.5cm Πλάτοςι.. 2 λάμπες AquamedicT5 Sunbeam 2x80W,. Eξωτερικό φίλτρο EXeim 2260, 1 AquamedicelectronictempetureController 230V/50hz 2 θερμάστρεςAquamedictitanium 220-240V 1 Exeimαυτόματοσύστηματαίσματος 2 φορέςτηνημέρα 2 αντλίες μετακίνησης του νερού OceanRunnerPH 2000 της AquaMedic. CO2 Aqua medic Φίλτρο όσμωσης
Noni Spain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 27-04-07 στις 23:42 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανα-ματα-Παρουσίαση του ενυδρείου μου | Strahos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 09-11-06 11:44 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 10-08-06 09:20 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου... επιτέλους!!! | Theokyr | Δίσκοι | 11 | 23-10-05 18:16 |