|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο 6 χρονια σκεφτομαι να βγαλω το φιλτρο βυθου απο το ενυδρειο.
Τα φυτα που εχω ειναι δεμενα σε πετρες και ξυλα (οποτε δεν εχω προβλημα με ριζες που θα εχουν πιασει στο πλακακι).Σκεφτομαι να αφιαρεσω το μισο νερο και να το βαλω σε μια λεκανη,να αφαιρεσω ολα τα διακοσμητικα (πετρες και ξυλα με τα φυτα) και σιγα,σιγα να μεταφερω το χαλικι απο την μια πλευρα στην αλλη ενω θα εχω αφησει το εσωτερικο φιλτρο να δουλευει για να τραβαει την βρωμια που θα σηκωθει.Αφου αφαιρεσω το πλακακι απο την μερια που δεν θα υπαρχει χαλικι θα μεταφερω αυτο στην μερια που εχει αφαιρεθει το πλακακι για να μπορεσω να αφαιρεσω και το υπολοιπο πλακακι.Ολα αυτα θελω να γινουν χωρις να χρειασθει να βγαλω τα ψαρια.Θελω την γνωμη σας και ειδικα αυτων που εχουν αφιαρεσει στο παρελθον το φιλτρο βυθουν και εχουν την εμπειρια. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αφαιρεση εσωτερικου φιλτρου | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 01-04-06 01:25 |
ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΦΙΛΤΡΟΥ ΒΥΘΟΥ | greekdiver | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-10-04 10:54 |
Αδειασμα νερου απο το ενυδρειο | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 76 | 19-12-03 00:59 |
Μολυνση απο ενυδρειο !!!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-05-03 18:40 |