|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Γιάννη...η διαδικασία που περιγράφεις μπορεί να είναι μονόδρομος για συγκεκριμένους τύπους ενυδρείων (με δίσκους για παράδειγμα) αλλά σε ένα μετρίου μεγέθους κοινωνικό ενυδρείο με εύκολα φυτά ή σε ένα ενυδρείο με κιχλίδες Μαλάουι δε νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο αυτή η προετοιμασία αν οι παράμετροι του νερού της βρύσης πλησιάζουν αυτές του ενυδρείου.
Προσθέτοντας νερό από τη βρύση (με ΡΗ 8,2) στο κοινωνικό μου ενυδρείο στο οποίο το ΡΗ ελέγχεται με κοντρόλερ και διοξείδιο από φιάλη σταθερά στο 7,2 ... στην διάρκεια αλλά και λίγο μετά την αλλαγή νερού της τάξεως του 30% το ΡΗ δεν έχει πάει ποτέ πάνω από 7,3. Στο άλλο μου ενυδρείο με κιχλίδες Μαλάουι....εκεί οι τιμές το νερού της βρύσης ΡΗ 8,2 GH22 KH 12 είναι ιδανικές. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού με φίλτρο... | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-09-06 10:04 |
Αντιχλώριο - προσθήκη κατά την αλλαγή νερού; | Strahos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 21-02-06 17:59 |
Sea-gavros !!! | γαυρος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 145 | 26-02-05 01:54 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΦΥΤΩΝ | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-01-03 12:01 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |