Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Νότιος Αμερική > Δίσκοι

Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου.

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #25  
Παλιά 07-11-06, 12:12
Το avatar του χρήστη chrisx
chrisx Ο χρήστης chrisx δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 24-10-2006
Περιοχή: Αρτα
Μηνύματα: 371
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην chrisx
Προεπιλογή Παρουσίαση ενυδρείου

θωμά καλημέρα,
Ευχαριστώ κατ' αρχήν για το Post και ξεκινώ λίγο ανάποδα :
Το εξωτερικό φίλτρο είναι σε πρώτη προτεραιότητα (λέω για το eheim2217). Τώρα τα υπόλοιπα πέρα από το θέμα budget το οποίο με προβληματίζει αρκετά, είναι ότι αφού έχεις κι εσύ ferplast ξέρεις ότι δεν σηκώνει και πολλές επεμβάσεις εκτός αν κάνω το καπάκι σουρωτήρι όπως αναφέρω και στον Μάριο χαριτολογώντας βέβαια.

Να πω και ως προς τα φυτά κάτι που δεν ξέρω αν έχει όντως νόημα αλλά καλό είναι να το αναφέρω.

Διατηρώ το ενυδρείο πάνω από ένα χρόνο και εκτός από εμφάνιση μαύρης μακρύτριχης άλγης από τον 5ο έως τον 6ο μήνα την οποία προσπάθησα να καταπολεμήσω με συχνές αλλαγές νερού, εμβάπτιση κάποιων φυτών σε διάλυμα με χλωρίνη, αλλαγές στις φωοπεριόδους, δεν ξέρω τι από όλα αυτά έπιασε αλλά δεν έχω χάσει φυτό και όλα αναπτύσσονται "όπως μπορούν τέλος πάντων" ως σήμερα.

Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ ότι όσα μου έχουν πει διάφοροι φίλοι στο forum τα αγνοώ ή τα απορρίπτω. Σίγουρα χρειάζεται εξωτερικό φίλτρο, σίγουρα χρειάζεται CO2 (οπότε όπως λες και controller), σίγουρα χρειάζεται extra φωτισμός (πιθανόν και ανεμιστήρας όπως λες). Επίσης σίγουρα με όλα αυτά η ανάπτυξη των φυτών μου θα μπορούσε να είναι καλύτερη (έτσι ή αλλιώς δεν είμαι και ειδικός στο να αντιληφθώ την σωστή ή όχι ανάπτυξη των φυτών μου)

Τα αναφέρω όλα αυτά με αφορμή το δικό σου post, για να εξηγήσω λίγο στην στάση που θα ακολουθήσω :

Έχοντας την δικιά σου πρόταση ως εκκίνηση (προσθήκη εξωτερ. φίλτρου - μικρή παραχώρηση στο θέμα των φυτών) με την οποία και συμφωνώ για την παρούσα στιγμή, με τα πρώτα λεφτά που θα μου περισσεύουν θα προσπαθώ να προσθέτω κάτι από όλα αυτά που χρειάζονται σύμφωνα με τις υποδείξεις που μου έκαναν οι φίλοι mikele, GP250381, leonm, Μάριος, ή και όποιος άλλος ασχοληθεί με το συγκεκριμένο post, ώστε να δημιουργήσω ένα πιο ιδανικό περιβάλλον τόσο για τα ψάρια όσο και για τα φυτά μου.

Ελπίζω να συμφωνείς
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Παρουσίαση ενυδρείου JONNY Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων 16 26-10-06 13:28
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt cbr929 Γλυκό νερό - Γενικά 18 16-05-06 18:00
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt Vasilizzz Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας 16 04-04-06 11:04

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:37.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,13541 seconds with 14 queries