|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην συγχαρητηρια παιδες για το site, πολυ καλη δουλεια,ευγε!
Για ναμαι λακωνικος, λιγες ερωτησεις στα γρηγορα¨ 1) Οι πλακες (πετρες) Καρυστου, κανουν για εισοδο στο ενυδρειο, η σκληραινουν το νερο ? 2)Ξεκιναω να φτιαξω μονος ενα ενυδρειο 150-50-70. Οι ερωτησεις ειναι, συμφερει οικονομικα, η καλυτερα να αγορασω ετοιμο? Σκεφτομαι να το κανω με απλο τζαμι 12mm και κοντρες. Αρκει αυτο το παχος? Να κανω τη βαση απο ψημενο γυαλι η απλο ? Να την κανω απο πιο χοντρο γυαλι (15mm) η φτανει το 12αρι? 3) Να αγορασω καλυτερα εξωτερικο φιλτρο, η να φτιαξω ενα τυπου Αμβουργου μονος μου? Αν το δευτερο, τι υλικα θα πρεπει να εχει το φιλτρο ωστε να ειναι αποτελεσματικο για τα λιτρα μου (γυρω στα 400) και τι κυκλοφορητη να βαλω ? 4)Πως σας φαινετε η σκεψη το πισω τζαμι να ειναι καθρεπτης ? 5)Καπου διαβασα πως μπορει να μπει φελιζολ μεσα στο ενυδρειο για να παρει το βαρος απο τα στολιδια. Δεν σαπιζει αυτο ? Ποσο παχος πρεπει να εχει? 6)Ποια πιστευετε πως ειναι η καλυτερη σιλικονη για χρηση σε ενυδρεια? Η logo 1000 που πηρε καπου το ματι μου, τι λεει ? Ευχαριστω για τη βοηθεια σας !!!
D ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dr_yianni : 02-09-06 στις 21:45 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμος πάχους τζαμιών για την κατασκευη ενυδρειου. | joker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 22-02-09 23:24 |
κατασκευη νεου ενυδρειου... (plywood tank) | sharkman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 11-07-05 17:10 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
Κατασκευη DIY CO2 | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:56 |
ΧΑΙΡΕΤΕ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 16:50 |