|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λόγω του ότι πρίν μερικές εβδομάδες είδα το θρμόμετρο του ενυδρείου να λέει 32,είπα να βάλω ανεμιστηράκι άν και ήμουν αντίθετης άποψης.Με πείσαν οι γνωμες μερικών έμπειρων απο εσας πως δέν υπάρχει πρόβλημα με την μεγάλη εξάτμιση νερού,γιατί εμένα αυτό με φόβηζε.Τελωσπάντων,στο θέμα μας τώρα...
Το ανεμιστηράκι είναι σχετικά μεγάλο, 12 εκατοστά διάμετρο και όταν το αφήνω αρκετές ώρες μου ρίχνει τη θερμοκρασία στους 25 και αναγκάζομαι να το βγάζω,με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να μή μένει σταθερη και να ανεβοκατεβαίνει κάθε μερα...Παρεπιπτόντως το ενυδρείο είναι 180 λίτ περίπου. Τί να κάνω για να κρατάω σταθερή τη θερμοκρασία?Να ξαναβάλω το θερμοστάτη?γιατί τον είχα βάλει λόγω καλοκαιριού....και να τον ρυθμίσω στους 27,έτσί ώστε όταν πάει να πέσει κάτω απο τους 27 να ανάβει ο θερμοστάτης και να κρατάει τη θερμοκρασία σταθερή στους 27???? Είναι σωστό αυτό να το κάνω????? Τα φώτα σας παρακαλώ... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεογέννητα Guppy και θερμοκρασία νερού | stat | Ζωοτόκα | 2 | 11-04-06 09:18 |
gurami με πρόβλημα (εξωτερική πληγή) | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 22:27 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |
Κρατώντας σταθερή θερμοκρασία στις αλλαγές νερού. | harris | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 23-12-02 21:15 |