|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η απορια μου ειναι η εξης:Το νερο στα χαμηλα (που εναι σε βαθος περιπου 60 εκ.)δεν θα μενει αρκετα στασιμο?Εμενα με ενδιαφερει να εχω καλη κυκλοφορια και εσωτερικα,α και ξεχασα να αναφερω οτι υπαρχει και πυργος υπερχηλησης,οπποτε το νερο κινειτε πιο πολυ επιφανειακα οπως μου φανηκε.Η 1250 παντως μου φανηκε πως μονη της δεν ειναι αρκετη,καθως η αναταραξη στην επιφανεια ειναι πολη μηδαμηνη για δειτετην παρακατω φωτο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι χρειαζομαι για να στησω ενα ενυδρειο ως αρχαριος? | mikenuke | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 03-07-05 01:12 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ??? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 14:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |