|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα αν εγώ βγω και πω οτι οι κλοουν δεν είναι ευαίσθητοι και δεν έχουν τα προβλήματα που λέτε....θα φάω ξύλο ;
![]() Καλά τα θεωρητικά αλλά στην πράξη, μου έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα κρατούσα χωρίς κανένα πρόβλημα σε ενυδρείο με μεγάλη ιχθυοφόρτιση και δεν εμφάνισαν ίχνος ικ ! Όταν μάλιστα κόλλησαν ικ τα νέον και τα κάρντιναλ που είχα από άρρωστα ψάρια που αγόρασα ΔΕΝ κόλλησαν οι κλόουν μου. Τελικά επειδή μεγάλωσαν αρκετά και δεν μπορούσαν να ζουν άλλο στο 110ρι μου ( μόνο και μόνο που κολυμπούσαν μου ξήλωναν τα φυτά) μετακόμοισαν στο ενυδρείο ΤΕΡΑΣ του φίλου μου Πρύτανη : http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9873 Διαβάστε τι έχει μέσα και πως συμβιώνουν αρμονικά μέχρι σήμερα και χωρίς ασθένειες. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |