|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση! Το νερό της βρύσης μου είναι σκληρό και με ψηλό ph οπότε τα μόνα ψάρια που μπορώ να βάλω είναι ζωοτόκα, χρυσόψαρα και κιχλίδες...Οπότε επέλεξα ζωοτόκα τα οποία από όσο ξέρω είναι και από τα πιο εύκολα ψαράκια για αρχάριους.
Δεν ξέρω τι να πω για τους θανάτους...Παλιά όντως έβαζα νερό κ από θερμοσίφωνο για να φτιάξω τη θερμοκρασία αλλά πλέον αυτό δεν το κάνω, η αλλαγή γίνεται όπως περιέγραψες πιο πάνω, βάζω κ ένα θερμοστάτη κ η θερμοκρασία είναι ίδια με του ενυδρείου όταν βάζω το νερό. Τώρα άρχισα πάλι να κάνω 30% κάθε βδομάδα κ έχασα ένα ψάρι (μολυ) το οποίο φαινόταν υγιέστατο...έτσι απλά μια μέρα το βρήκα νεκρό. Έβαλα λίγο αλάτι τώρα να δω αν θα βελτιωθεί η κατάσταση (1g/lt). Τα φυτά είναι καλύτερα, έβαλα κ άλλα επιπλέον (βαλισνεριες, κρίνουμ, κερατόφυλλο) και βάζω και το λίπασμα της τροπικα στην ελάχιστη ποσότητα εδώ και 3-4 βδομάδες. Μόνο που είδα σήμερα ότι εμφανίστηκε λίγη green spot algae στο τζάμι ενώ έκανα αλλαγή 30% προχθές ![]() Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Αθήνας | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 473 | 06-08-14 19:16 |
Νερό αθήνας: Αναγκαίες μετρήσεις PH/GH για ψάρια σκληρού νερού; | plin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 31-01-13 17:33 |
Πόσο ph έχει το νερό της Αθήνας? | elias 68 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 12-03-11 12:34 |
νερό αθήνας | kostasbaf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 05-07-09 00:05 |
Μετρήσεις δικτύου Αθήνας | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-02-09 17:53 |