|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στη βρύση μου έχω πολύ σκληρό νερό με νιτρικά.
Έχω ασβεστολιθική άμμο για βυθό και το μισό ενυδρείο από την μέση και προς τα δεξιά θα είναι φυτεμένο. Το φίλτρο μου είναι εσωτερικό και σχεδόν έχει στρώσει με διάλυμα αμμωνίας. Ποιό ΈΓΧΡΩΜΟ είδος (ένα) ψαριού μπορώ να φιλοξενήσω και με ποια ΈΓΧΡΩΜΑ ασπόνδυλα μπορούν να συγκατοικήσουν για να μου καθαρίζουν βυθό και τζάμια;;; μου αρέσουν πολύ τα παρακάτω.... cherry barbs puntigrus tetrazona (τιγρακια) Xiphophorus maculatus (πλάτυ) lemon tetra celestichthys margaritatus celestrial pearl danio monodactylus argenteus macropodus opercularis (paradise fish) brachydanio rerio (ζευράκια) white cloud mountain Ποια μου ταιριάζουν περισσότερο;;; Ασπόνδυλα;;;
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογές ψαροσύνθεσης | manos3 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 16-12-17 17:23 |
Τι επιλογές υπάρχουν? | nikkoin | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 9 | 20-11-13 22:34 |
Τι επιλογές έχω;;;;; | krispie | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 80 | 13-04-11 09:37 |
20λιτρο τι επιλογές έχω? | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 10-07-10 17:54 |
Επιλογές φόντου | Celda | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 16-12-05 20:59 |