|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο ήθελα να βάλω moss που θα έβρισκα κοντά σε νερό,αλλά δεν πρόλαβα να πάω στο μέρος που ξέρω.Αυτές τις μάζεψα σε ένα ψάρεμα που πήγα,πάνε καλά προς το παρόν,αλλά δεν νομίζω να αντέξουν πολύ,θα δείξει.
Αυτό που κατάλαβα μέχρι τώρα είναι ότι πας δοκιμάζοντας.Βάζεις φυτά,βλέπεις πως πάνε,αλλάζεις κτλ. Εμένα το repens έδειξε πολυ ταλαιπωρημένο και το έβγαλα γρήγορα,ίσως αν το αφηνα να έδινε. Kαλά πάει η tripartita εκτός νερού. Θέλω να δώ πως θα σου πάνε οι βουκεφαλάντρες στο δικό σου(καλορίζικο!),γιατί έχω αρκετές. Το fogger είναι εκπνοή Havana Nights με νικοτίνη 6!Χαχαχαχαχα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEO PALUDARIUM | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 16 | 12-12-18 15:07 |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 31-07-11 16:53 |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 20 | 02-07-10 13:18 |
New mini Paludarium 15Litres | apolonistis | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 4 | 30-06-10 17:42 |
Paludarium | Ηλίας | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-06-09 15:08 |