|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αχινοι ανεμωνες γαριδες αν τις βάλεις σε κανενα μεγαλο σχετικά δοχειο;5_10 λίτρα δεν νομιζω να εχουν προβλημα 2 ωρες. Απλώς να μην τις εχεις στον ήλιο να εχεις ανοιχτα τζαμια να αεριζεται το αυτοκίνητο
Εγω τις μεταφερα 1ωρα χωρίς κλατισμο με 50 βαθμους μέσα στο αμάξι και παλι δεν ειχαν προβλημα Αυτα να ξερεις αντεχουν ακομα και εξω απο το νερο στον ηλιο το καλοκαίρι καποια ωρα Skimmer δεν ειναι απαραιτητο για τόσο μικρο μπορεις να κανεις 25% αλλαγες 2 φορες τον μηνα και οταν παρεις μεγαλο παιρνεις αναλογο skimmer Εκτός και αν παρεις απο κινα boyu. 20 _25 ευρω εχει απο AliExpress ειναι μεχρι 100 λιτρα λενε τέτοιο έχω εγώ στο 105 λίτρων και κανει δουλειά βγαζει 1 κυπελακι μουργα καθε 2 μέρες Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 Λιτρα μεσογειακό | manolischania | Μεσογειακό | 101 | 27-06-12 22:32 |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |