|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
προς αποκατασταση της αληθειας!ειναι διαφορετικη η προσσεγιση ενος εμπορικου καταστηματος και ενος χομπιστα.o wise δεν ειχε καμια κακη προθεση εναντιον του καταστηματος,απλα εκανε καποια παρατηρηση.οι ιδιαιτεροτητες που εχουμε ολοι μας,ειναι αυτες που γεμιζουν τις τσεπες του καθε μαγαζιου.γιατι λοιπον δυσανασχετειτε,με την παρατηρηση του συναδελφου?και εγω εχω την αποψη μου για το συγκεκριμενο!ειτε προκειται για ενα δισκο των 200 ευρω,ειτε για ενα χρυσοψαρο των 2 ευρω,τα ιδια αναλωσιμα και ταιδια φαρμακα και με τον ιδιο τροπο φερομαστε!ετσι και εσεις με τον ιδιο τροπο θα αντιμετωπιζετε τους πελατες,με ευλαβεια τους ζωντανους οργανισμους,σε διαφορετικη περιπτωση,να ανοιξετε μια αποθηκη με αναλωσιμα να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶μεσα μείωση ph | gkontos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 19-11-14 08:41 |
ειναι ο αραωνιτης μετα απο 5 μηνες ζωντανος μεσα στη σφραγισμενη συσκυασια? | ilias13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-06-12 09:28 |
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ | CHRISTOS13 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 11 | 14-12-10 13:48 |
4 χρονια μετα | Dimis. | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-10-07 11:38 |