|
|||
|
|||
![]()
μπήκε το φυτόχωμα (~2εκ), από πάνω μια στρώση από τον βυθό του στρωμένου κ από πάνω μαύρη ψιλή άμμο.
έβαλα κ μερικά φυτά τα οποία ήταν σχεδόν μια βδομάδα μέσα στον κουβά. βγάζοντας τον βυθό από το 60άρι όπως ήταν αναμενόμενο σηκώθηκε αρκετή θολούρα (άρα κ αμμωνία φαντάζομαι) οπότε έριξα prime. αυτή τη στιγμή λοιπόν έχω δύο γυάλες με νερό μέχρι τη μέση κ αρκετή θολούρα. τα φίλτρα πρέπει να δουλεύουν για να τραβήξουν ότι αιωρείται ή να τα έχω κλειστά μέχρι να καθίσει η σκόνη ? στα φίλτρα υπάρχει μόνο ελαφρόπετρα το φίλτρο στο 40άρι είναι στρωμένο κ στον βυθό μπήκε μπόλι. τις γαρίδες μπορώ να τις προσθέσω ή καλύτερα να μπουν στο 60άρι γι'αρχή ? όπως καταλαβαίνετε έχω χάσει λίγο την μπάλα αλλά ελπίζω να μη χάσω κ ζωντανά |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος σε 40λιτρο | rastafarian | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-11 13:37 |
guppies σε 40λιτρο | platy | Ζωοτόκα | 23 | 28-12-09 11:49 |
Σκαλαρι με τι??? και τιγρακια σε 40λιτρο?? | andrew_dh | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 14-03-07 22:22 |