![]() |
#1 |
σοσ σαλιγκαρια
![]() Αξιολόγηση:
![]() πωσ απαλλασσωμαι ;;ελεος
|
|
Εμφανίσεις: 3138
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι σαλιγκαρια?
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
φυσα,rαmsonsnαil μπλε κοκκινα κ καφε
|
|
||||
|
||||
![]()
τάιζε λιγότερο
|
||||
|
||||
![]()
Φυσα??δεν τα ξερω
Παντως γενικα αμα θελεις να απαλακτεις τελειως βρες clea helena σαλιγκαρι δολοφονο... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις, δώσε περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου. Δεν γίνεται με το μικρο ποστ που έκανες εδώ να γίνει διάλογος ή να προταθούν λύσεις από μας για το πρόβλημα σου. Φιλικά, Γιάννης.
Για τα physa fontinalis, φαντάζομαι, θα λέει. |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είπε και ο Γιάννης, θα πρέπει να μας πείς περισσότερα για το ενυδρείο σου για να βοηθήσουμε
![]() Παρόλα αυτα υπάρχει φάρμακο http://www.aquario.gr/esha-gastropex.html το θέμα είναι μετά τι θα κάνεις με όλα τα ψόφια σαλιγκάρια που θα μείνουν μεσα στο ενυδρείο ?? Και αν είναι τόσα πολλά τότε θα έχεις σοβαρό πρόβλημα !! Μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεστησεις το ενυδρείο για να τα καθαρίσεις με ασφάλεια ?? Βάλε καμια φωτό αν μπορείς, για να σε βοηθήσουμε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγω διαβασα μια πατέντα αλλα δεν το χω δοκιμάσει!!Ενα πιατακι του καφε μ ενα κομμάτι πατάτα μέσα!!Το βραδυ πλακώνουν οι σαλιγκαροι να φάνε!!Ανοιγεις τα φώτα παιρνεις το πιάτο που θαναι γεμάτο σαλιγκαρια!!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα πολλαπλασιάζονται όσο βρίσκουν μπόλικη τροφή.
όσα κ να βγάλεις με παγίδες άλλα τόσα θα υπάρχουν. τα άφησα περίπου ένα μήνα με ελάχιστη τροφή από την αυτόματη ταΐστρα κ μειώθηκαν αισθητά. τα helena θα εξαφανίσουν πολύ γρήγορα ramshorn κ physa αλλά θα ζοριστούν να εξαφανίσουν τα mts (αν έχεις κ mts) |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως μόνο τα physa είναι ενοχλητικά,
ramshorn και MTS τα θεωρώ απαραίτητα, ακούραστοι εργάτες
|
||||
|
||||
![]()
Η μόνη λύση για να απαλλαγείς μια και έξω με 3 ημέρες θεραπεία είναι το no planaria, τα άλλα όλα δεν θα σου δώσουν οριστική λύση, θα το βρεις από το εξωτερικό,
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκαρια SOS!!! | afpa0c | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 26-08-11 22:21 |
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ SOS | HLIASKR | Σαλιγκάρια | 5 | 29-03-11 16:59 |
σαλιγκαρια | manos_samos | Σαλιγκάρια | 9 | 27-09-10 19:09 |