|
||||
|
||||
![]()
Να σας ζησει Νικο και από εδώ!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
ευχαριστώ γιαννη μου να είσαι καλά φιλαρακι! ------------------------- καλημερα σε ολους! σήμερα περιμένουμε να έρθει το καινούργιο μέλος της οικογένειας σπιτι! φυσικά θα έχει και την πρώτη του επαφή με το ρεεφ γιαυτό και εγω απο την μεριά το έκανα εχθές το βραδυ καινούργιο! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 23-09-16 στις 10:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα
ρε ΝΙκο βαλε και μια φωτο πρην το καθαρισεις δεν μπορω να το φανταστω βρομικο!!!! χαχαχααχααχα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μια μέρα θα βγάλω αλλα με την προϋπόθεση να μην την βλεπω γιατί δεν μπορώ συγχύζομαι! |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα καλα αυτα ειναι σχεδων μου βγηκε ο καφες απο την μυτη!!! χαχαχαχαχαχχαχααχαα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Καλησπέρα σε ολο το φόρουμ. Πεμπτη εκανα αλλαγή νερου και καθαρισμό,σημερα ομως εκανα μετρησεις. Εχουμε και λέμε λοιπών. Θερμοκρασία 26,8 - 27,2 αλατοτητα 1,027 αμμωνία 0 no2 0 no3 2-3 για πρωτη φορά. φωσφορικα 0 στα υγρα τεστ (μετρήσιμα στο φωτομετρο σε καλα επίπεδα) πχ 7,7 κχ 7.0 (το ταΐζω ανα δυο μερες ) ασβέστιο 430 (άρχισε να μπαίνει και αυτο στην εξίσωση των καταναλώσεων εδω και 15 μερες και 1 μηνα απο την έλευση των Λεντ με τα τρια στάδια ανεβάσματος της δύναμης τους) μαγνήσιο 1380 (το ταΐζω ανα δυο μερες ) co2 75/λεπτο (ανέβασα αλλες 10 φυσαλίδες το λεπτο) ------------------------- Μετα έβγαλα μερικές φωτο με την φωτογραφική μηχανή. Το ενυδρείο ειναι φτωχό απο κοράλλια ακόμα αλλα σύντομα ευελπιστώ να παει καλυτερα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 24-09-16 στις 23:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φτοχο Νικο δεν το λες για κανενα λογο τετοιο ενυδρειο!!!!
μπραβο ρε φιλε καθε φωτο και καλητερο!!! σε πολυ λιγο καιρο θα τριβουμε τα ματια μας ειμαι συγουρος!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δευτέρα απόγευμα θα πάω με μια ψυχή ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διψάνε τα κοράλλια!
Ανέβασε το cο2 να χορτάσουν |
|
||||
|
||||
![]()
η φαε ενα πιατο φασολαδα!!! διαλεξε χααχχαχαχαα
|
|
||||
|
||||
![]()
καθε εβδομάδα και 10 φυσαλλιδες πάνω το πηγαίνω!
που να μπουσταριστει κιόλας! αχόρταγα είναι τα άτιμα! ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 26-09-16 στις 13:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Ήρθαν "αγιαστηκανε" και μπήκαν! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ρε Νικο ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟ !!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ωραιο ενυδρειο ρε παιδι μου!!!φτου σκορδα
|
||||
|
||||
![]()
Ο αγιασμός περιελάμβανε και μεζέ ή ήταν ξεροσφύρι.......
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω λεων.
Να εισαι καλα φιλαρακι. ------------------------- Ευχαριστω πολυ Γιάννη! ¶ντε με το καλό και εσυ καλη επιστροφή στα αλάτια φιλε. ------------------------- Απο ολα είχαμε! Χαχαχαχα ------------------------- Καλησπέρα παιδιά. Σημερα εκανα καθαρισμό και αλλαγή νερου με σκούπα βυθού και καθαρισμό των υπολειμμάτων τσιμέντου στον βράχο και στον αραγωνιτη απο τις χθεσινές κολλήσεις. Στην συνεχεια αφαίρεσα και ενα βραχάκι του κιλού στον αραγωνιτη με κατι μανιτάρακια που συγκρατούσε μια μοντιπορα αλλα επειδή κολληθηκε και άπλωσε ιστό τωρα ειναι στην ουσία στον "αέρα". ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() Ηρθαν με κάποια θεματάκι αλλα ευελπιστούμε να στρώσουν. Είδωμεν!! ------------------------- Τέλος εκανα μετρησεις. Εχουμε και λέμε: Θερμοκρασία 26,8 αλατοτητα 1,027 αμμωνία 0 no2 0 no3 2,5 φωσφορικα 0 στα υγρα τεστ (μετρήσιμα στο φωτόμετρο 6-7) πχ 7,7 κχ 7.8 ασβέστιο 429 μαγνήσιο 1390 co2 75/λεπτο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 30-09-16 στις 23:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεντρα να γινουν Νικο δεντρα!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια Νικο!!
Οτι και να πω για το ενυδρειο σου ειναι λιγο... Τα κοραλια θα στρωσσουν μην αγχωνεσαι η ταλαιπορια ειναι του ταξιδιου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα!
Ευχαριστω λεων να εισαι καλα φιλαρακι. ------------------------- Παράθεση:
Να εισαι καλα φιλαρακι και εσυ να χαίρεσαι το δικό σου. Το ενα μας χαιρέτησε και αντικαταστάθηκε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 01-10-16 στις 22:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα ότι και να πούμε είναι λίγο .
Το ενυδρείο από κοντά είναι φοβερό όπως και ιδιοκτήτης . Τα κοραλλια αδικουνται στης φωτο . Το ενυδρείο είναι υγιέστατο σαν να δουλεύει χρόνια και τα ψάρια τόσο ζωηρά που νομίζεις ότι είναι στον παράδεισο τους. Τα τελευταία κοραλλια αν και στρεσαρισμενα την μέσα σε μια μέρα που ήρθαμε σπίτι σου ήταν φουλ πολύποδες κάτι που σημαίνει ότι τους άρεσε το νεράκι η ροή και ο φωτισμός του ενυδρείο . Νομίζω οτι αμα συνεχίσεις το ίδιο καλά -σωστά θα κάνεις ένα top reef σε ευρωπαϊκή η κλίμακα !!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγιες Νίκο αντε να γίνουν δέντρα αν και φαίνεται ότι κάνεις το κάνεις με μεράκι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα λόγια σου ειναι πολύ επαινετικά και όμορφα και σε ευχαριστώ φίλε για ολα! έχουμε συνθέσει μια φανταστική ομάδα εδώ όλα τα παιδιά στο φόρουμ,αγαπημένοι και πάντα πρόθυμοι ο ενας να βοηθήσει τον άλλων χωρίς κόντρες διαξιφισμούς και αντιπαραθεσεις με γνώμονα πάντα το καλό μας και νοιαζομαινοι για τα ενυδρεία μας! αποπνεουμε υγεία και το αντιλαμβανομαστε όλοι! ετσι πάει παρακάτω το χόμπι μας! έτσι βελτιωνομαστε όλοι μας! ------------------------- Παράθεση:
ευχαριστώ φιλαρακι μου για τα καλά σου λόγια! οτι κάνεις με αγάπη καποια στιγμή θα σε ανταμείψει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-10-16 στις 14:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαρακι εχασα επισοδια.......το ενυδρειο εγινε φανταστικο!!! πολλα μπραβο!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα Γαβριλο!
Σε ευχαριστω πολύ φιλαρακι για τα καλα σου λόγια. Πολύ χάρηκα που ξαναεγραψες,περιμένω ποτε θα μου πεις τπτ ευχάριστα για την επανεκκίνηση σου σε υψηλές ταχύτητες. ------------------------- καλησπέρα σε ολο το φόρουμ! Μερικές φωτο απο τα νεα κοράλλια. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ακομα δεν έχουν βγάλει χρωμα αλλα ευελπιστώ στο καλύτερο. Είδωμεν! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-16 στις 22:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Νικολαρα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο,το ενυδρείο σου,σκοτωνει.....
Οι μεντορες σου ας αρχισουν να τρεμουν...... Τρίζει η καρεκλα τους.....χαχαχ α αχα
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη για εμένα μακάρι να στηθούν όμορφα θαλασσινά να είναι πιο όμορφα όχι από το δικό μου αλλά από τα καλύτερα ενυδρεία του εξωτερικού . Που εξαιτίας διαφόρων καταστάσεων που επικρατούν στον ενυδρειακο κόσμο και γενικότερα στην Ελλαδα έχουν κρατήσει το επίπεδο για εμένα πολύ χαμηλά , ευελπιστώ για το καλύτερο .
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 05-10-16 στις 17:00 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Νικο απο το καλο στο καλητερο πας καθημερηνα!!!
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα Νικο μολις τελειωσα το διάβασμα την παρουσιασης σου απ την αρχη..!!
δεν ξερω και πολλα από θαλασσινα ακομα αλλα η σωστη και μελετημενη δουλεια που κανεις απ την αρχη δεν θα μπορουσε να ειχε άλλο αποτέλεσμα...! στολιδι το ενυδρειο σου φιλε σε όλα του...! να εισαι καλα και να το χαιρεσε...! ![]() ![]() ![]() τωρα σειρα εχει να διαβασω του σακη...! ααα και χωρις υπερβολες μπορει το σπιτι μου να μην είναι τοσο καθαρο οσο το σαμπ σου....!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |