|
||||
|
||||
![]()
Έχω θερμοστάτη τον JAEGER150W και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τον βάλω αντί για κάθετα, οριζόντια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πλην του αισθητικού αποτελέσματος (ο κάθετος κρύβεται πιο εύκολα) δεν έχεις πρόλημα....
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω οριζοντια τον εχω, βοηθαει στις αλλαγες νερου.
|
||||
|
||||
![]()
για να μην πω οτι ειναι και καλυτερα ετσι..
το ζεστο νερο παει επανω, οποτε οταν ειναι παραλληλα με το βυθο, η διαχυση της θερμοτητας γινεται καλυτερα.. μεινονεκτημα ειναι οτι τα ψαρια του βυθου μπορει να αποφασισουν να καθησουν επανω, και να παθουν εγκαυματα.. (γιαυτο και καλο ειναι να μπαινουν πλαστικα προστατευτικά). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα κατα ποσο ειναι χαζά..... Ισως και νάνε!! |
|
||||
|
||||
![]()
αφού το λέει ο Δάσκαλος, ΔΕΚΤΟΝ!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα μωρά Kinesis που έχω (καμία 60αρια) πάνε καμία φορά και κάθονται πάνω του για λίγο αλλά δεν παθαίνουν τίποτα, γενικά όμως τον αποφεύγουν... Μερικά φυτά που ακουμπάνε, επίσης, δεν βλέπω να έχουν επηρεαστεί. Βέβαια παίζει ρόλο και το μέγεθος του θερμαντήρα (Watt) και η τύχη...
Καπιταλισμός χωρίς χρεοκοπία είναι σαν τον χριστιανισμό χωρίς την κόλαση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannis : 13-01-06 στις 11:56 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θερμαντικό σώμα ηταν οριζόντια και το κάψιμο το είχε πλάγια απο κάτω. |
|
||||
|
||||
![]()
E το χαζο!το γκουραμι, εκατσε επανω σε αναμενα καρβουνα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοστατης | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-10-05 17:06 |