![]() |
#1 |
Πως καθαριζω το φιλτρο του ενυδρειου ??
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα σε ολους , εχω ενα ενυδρειο 90 λτ με ενα χρυσοψαρο μεσα . Εχω να καθαρισω το φιλτρο 2 μηνες και τωρα τελευταια παρατηρω μικροσωματιδια στο νερο . Φαινεται πως ηρθε η ωρα να το καθαρισω και παλι . Χρειαζομαι ομως λιγη βοηθεια γιατι αυτη θα ειναι η πρωτη φορα που θα το προσπαθησω μονος . Το φιλτρο ειναι εσωτερικο και εχει ανθρακα , σφουγγαρια και μακαρονι .. Οποιος ξερει ας βοηθησει !
|
|
Εμφανίσεις: 2359
|
|
||||
|
||||
![]()
βγαζεις τον ανθρακα τελειως και ξεπλενεις τα σφουγγαρια με νερο απο το ενυδρειο.και αφου ο ανθρακας θα φυγει τελειως,βαλε στη θεση του ενυδρειακο βαμβακι και θα εισαι μια χαρα με τα σωματιδια που βλεπεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
να σαι καλα αδερφε μου σ ευχαριστω πολυ . Με το μακαρονι τι θα κανω φιλε ?? Τα ξεπλενω και τα βαζω και αυτα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ξεπλένεις ελαφρά σε νερό απ΄το ενυδρείο σου.
Είναι πορώδη? Αν είναι με γυαλιστερή επιφάνεια να τα αντικαταστήσεις με πχ.ελαφρόπετρα, siporax, substrat ή κάποιο άλλο πορώδες υλικό. |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ! Κατι τελευταιο . Με ποια σειρα θα τα τοποθετησω ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φιλτρο ενυδρειου | panoskart | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-10-13 15:04 |
DIY φιλτρο ενυδρειου 3000λ | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 29-07-13 23:05 |
Πως καθαριζω το Co2 diffuser ? | fotis80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 18-11-11 20:01 |
φιλτρο ενυδρειου SENSEN | Liz@ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 06-05-10 19:47 |
διαστασεις ενυδρειου και DIY φιλτρο | tolis_1234 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 31-03-05 15:31 |