![]() |
#1 |
κατι σαν τριχιτσες πανω στο τζαμι
![]() Αξιολόγηση:
![]() παρατηρησα πως μεσα στο ενυδρειο κολλημενες πανω στο τζαμι ειναι κατι σαν τριχιτσες..
και πανω στο νερο δημιουργουνται σαπουναδες (μηπως γινονται επειδη το σπρειμπαρ το εχω στην απιφανεια ) οι σημερινες μετρησεις ειναι pH: 7.2 Γενική σκληρότητα (GH):7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 |
|
Εμφανίσεις: 3499
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το spraybar μέσα στο νερό, 2 εκατοστά από την επιφάνεια, με ελαφριά κλίση προς τα επάνω, για να κάνει ανατάραξη. Αν δεν σταματήσει το άφρισμα, τότε βλέπεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
προσπαθησα για φωτο αλλα δεν φενονται... το σπρειμπαρ το εβαλα μοπως ειπες και εφυγαν οι σαπουναδες ![]() ![]() ![]() ευχαριστωωωω |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο κινητό έχεις φίλε...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για δυνατους Λυτες... | greemlin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 02-07-09 22:29 |
τζαμι με παχος 5mm | xrigeorgis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-07-08 19:30 |
καλημερα στο τζαμι εχω κατι πρασινα | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 19-05-08 15:32 |
κατι σαν σκουρια απο την πανω μερια των γκαπυ.. | μελινακι | Ζωοτόκα | 7 | 29-01-08 14:36 |