|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ξαφνιάστηκα με το κλείδωμα γιατί ήμουν και η τελευταία που έγραψε μην. πριν κλειδωθεί το θέμα. Κατάλαβα όμως το γιατί. Η συζήτηση είχε όντως παρεκτραπεί από το αρχικό μήνυμα και είχε πάει στο αλάτι. Η επόμενη κίνησή μου θα ήταν να κοιτάξω μήπως έχει ανοιχτεί καινούριο θέμα με τίτλο το αλάτι, αν φυσικά δεν υπήρχε η συνέχεια που υπήρξε. Εντάξει, θα προτιμούσα να υπάρχει και η αιτιολόγηση του κλειδώματος αλλά ας μην παρεξηγούμαστε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Όλοι που είμαστε εδώ, για τον ίδιο λόγο είμαστε και κοινό σκοπό έχουμε. Φίλοι δεν είμαστε ρε παιδιά;
|
||||
|
||||
![]()
¶λλο πράγμα το κλείδωμα, που μπορεί να ήταν λάθος και άλλο η ειρωνεία και οι προσβολές, ειδικά αν πρόκειται για κάποιον που δεν γνωρίζουμε.
Είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ... |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη ρε τακη συγνωμη ...
αν καποιος σε ενημερωνε οτι απο καποια πραγματα που του εχεις πει εσυ(( γυρω απο το χομπι)) τα εχει γραψει εδω μεσα και μαλιστα σε αναφερει ονομαστικα δεν θα εμπανες να τα διαβασεις???? ε και εγω αυτο εκανα.. και οταν πηγα να συμπληρωσω κατι η να πω και εγω την γνωμη μου... ειδα οτι το τοπικ ηταν κλειδωμενο και μαλιστα με αυτη την γελοια δικαιολογια.... πως επρεπε να αντιδρασω???? να ζητησω και συγνωμη απο πανω..... δεν ειμαστε καλα///// και το αλλο κουφο ειμαι εξαφανισμενος τοσους μηνες.... κ.τ.λ δηλαδη αν δεν δεινουμε παρουσια καθημερηνη εδω δεν μπορουμε να μιλαμε ετσι???? στο κατω κατω ρωτησε κανενας γιατι ελειπα τοσο καιρο???? μπορει να ειμουνα στο εξωτερικο ... μπορει σε κανενα νοσοκομειο..... αυτα δεν τα ειδες ,, εσυ που στο κατω με ξερεις και πρωσοπικα.... ελα ρε τακη .......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1) δεν βλεπω μια αλλη απαντηση που θυμαμαι οτι επρεπε να σου ειχα γραψει οτι δεν προτεινω σε καποιον που ξεκιναει το χομπι να κανει παραγωγη δικιασ του αρτεμια γιατι η περισοτερη δεν ξερουν και πολλες φορες απο λαθος χρηση πεθαινουν τα μωρα ,καθως και επισης οτι υπαρχει και τροφη που τρνε τα μωρα σε μορφη αλοιφης((( αυτο το μυνημα δεν υπαρχει ισως να εκανα κατι λαθος η να νομιζα οτι γραφτηκε αλλαδεν εχει γραφτει.. στο 2)εκει εχεις δικιο επρεπε με τα το 70% να υπαρχει το ((ΙΜΕ)) μαλλον ξεχασα να το γραψω γιατι οσες φορες ειχα ζευγαρωσει ασρενικο DT με θυληκια ST αυτο το αποτελεσμα.. τιποτα αλλο???
|
||||
|
||||
![]()
τι σημαινει IMO στη γενετικη???τα δεδομενα ειναι συγκεκριμενα.εχεις καποια γονιδια και προβλεπεις ποσοστα.το οτι σε καποιες γεννες βρηκες αυτο το ποσοστο δε σημαινει οτι ισχυει παντα.δηλ αν σε 4 γεννες ανθρωπων βγουν 4 αγορια αυτο τι σημαινει???οτι το ποσοστο αγοριων-κοριτσιων ειναι 100-0??και μετα λες σ'εμενα να σοβαρευτω και να προσεχω τι γραφω στον αρχαριο???(ειλικρινα ειναι για γελια)
τροφη που δεν κινειται δεν την τρωνε,ΤΕΛΟΣ....οποτε τα μωρα εκει πεθαινουν ουτως η αλλως...
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα κλειδωνει εδω γιατι ξεφυγε παλι.ελπιζω να μην ξαναξεκλειδωθει.αν θες συνεχιζουμε αλλου...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κατα τα αλλα με καλυψε ο Τακης. Αν διαφωνεις με κατι μπορεις να το εκφρασεις πιο ευγενικα - ο τροπος σου ηταν απαραδεκτος. Οσο για το κλειδωμα του τοπικ, ισως η Μαριελ βιαστηκε να το κλεισει πιστευοντας οτι ηταν πλεον εκτος θεματος - αλλά αν πιστευεις οτι επειδη δυο ποστ παραπανω αναφερθηκε το ονομα σου, το εκλεισε γιατι μαντεψε οτι μετα 2 μηνες απουσιας θα εμπαινες να απαντησεις (ξεροντας δε οτι μπορεις ανετοτατα να το ξεκλειδωσεις), τοτε δεν παμε καθολου καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
Θελησα να περιμενω λιγες μερες σε περιπτωση που υπηρχε απαντηση απο τον Μανθο.
Υποθετω οτι διαβασε τα γραφομενα και εδω και στην κατηγορια που βλεπουν μονον οι moderators, αλλά θα του σταλει και email. Λογω απαραδεκτης συμπεριφορας παυει να ειναι moderator του gab. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
problem | dim | Greek Aquarist's Boards | 11 | 26-08-05 21:51 |
NO3,NO2=0 problem? | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 12-02-05 21:40 |
Kribensis problem | soza | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 6 | 28-12-02 14:22 |