|
|||
|
|||
![]()
εχτές το βράδυ είχα μια συζήτηση με έναν φίλο και μου πρωτινέ στο μικρο 40 ενυδρείο μου να βάλω zebra danio εγώ έψαξα και βρήκα ότι είναι κοπαδοψαρα μπορώ να τα βάλω η όχι το ενυδρείο είναι στρωμένο με θερμοκρασια 19 βαθμούς σταθερά άλλα αυτό μπορώ να το αλαλάξω εύκολα Ph6,7 και σκληρότητα 6
|
|
||||
|
||||
![]()
θέλουν μακρύ ενυδρείο γιατί τους αρέσουν η βόλτες !! δες και εδώ http://www.seriouslyfish.com/species/danio-rerio/
|
|||
|
|||
![]()
το δικο μου ειναι 50x30x30
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα σου πρότεινα να το κανεις φουλ φυτεμένο με μονομάχο και κανα apple snail !!
|
|||
|
|||
![]()
μπορω να το κανω με γκαμπι?
|
|
||||
|
||||
![]()
An active species so even a small group needs an aquarium with minimum base dimensions of 90 ∗ 30 cm
είναι τρεχαντήρια τα zebra danio
|
||||
|
||||
![]()
είναι λίγα τα λίτρα σου ...θα μπορούσες να βάλεις ένα χαρέμι μόνο ..αλλα θα αναγκάζεσαι να δίνεις τα μικρά..μπρείς να βάλεις μονο αρσενικά 2-3 ...
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι αρκετα κινητικα ψαρια τα danios και θα τα εβαζα σε μεγαλυτερο ενυδρειο. Γαριδαδικο με red cherries μια χαρα γινεται σε αυτα τα λιτρα, παντως. Και τα cpds ειναι μια καλη ιδεα.
|
||||
|
||||
![]()
Μονομάχο μήπως?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω cpds ηθελα αλλα πουθενα δεν βρισκω θα σκευτο για τον μονομαχο
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει φερει το Πετ Σιτι (Νεας Ερυθραίας), αλλα απ όσο ξέρω δεν κάνει αποστολές
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει φέρει και το aquascape από ότι έμαθα αλλά και το Petsupermarket
|
|||
|
|||
![]()
μενω στην καρδιτσα ...... λεσ να γηνετε παραγκελια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνεις μερικά τηλέφωνα αυριο και το διαπιστώνεις...
![]() Και προσοχή με τις τιμές - Μην τους κάνεις πλουσιους Πχ εγω τα ειχα παρει περυσι, 3.6 ευρώ το ένα
|
|||
|
|||
![]()
οκ εγηνε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
μονομαχος με zebra danio | poppy | Bettas | 7 | 29-08-10 11:22 |
¶ρρωστο Zebra Danio | gmanes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-05-09 11:34 |
Γέννα zebra danio | gwgw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-09-06 11:21 |