|
||||
|
||||
![]()
Και 2 φωτογραφίες του ενυδρείου μετά την ευγενική προσφορά κέλυφων του Βασίλη
![]() Ευχαριστώ bill ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία! Μια χαρά είναι σε αριθμό.
![]() Με αλφάδι τα έβαλες; ![]() ![]() Να σε δω όταν θα χρειαστεί να βγάλεις τα Brichardi πως θα τα βγάλεις... ![]() Περιμένουμε να έρθουν και τα μουλτις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μάλλον πίσω αριστερά θα βγάλω μερικά και θα τα φέρω μπροστά αριστερά.Θα φτιάξω το χώρισμα με τα φυτά όταν πάρω για να μην υπάρχουν θέματα. Όσο για το όταν θα χρειαστεί να βγάλω τα brichardi το έζησα και εχθές που έβγαλα τα 2 julies να τα δώσω του Βασίλη.Όλος ο σορός με πέρτες χάλασε και τα κινηγούσα 10 ώρες μέχρι να τα πιάσω.Όταν θα έρθει η ώρα για τα brichardi θα στήσω ενέδρα ![]() Τα μούλτις μου αυτή την στιγμή είναι στον δρόμο!!!Ε κατα τις 6 θα είναι εδώ!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τα χαρείς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν τα βάλεις με το καλό ρίξε καμιά φώτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φαίνεται πως η σακούλα με τα σαλιγκάρια που παρέλαβα εχθές περιείχε εκπλήξεις!!!
![]() ![]() ![]() +1 θηλυκό και είδα μέσα απο ένα κοχύλι να βγαίνει ένα μωράκι!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου ήρθαν κέλυφοι με 2 ψάρια μέσα? |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όταν παρέλαβα την σακούλα δεν είδα ούτε λέπι
![]() Το πρωί που ξύπνησα είδα αντί για 5 που θα έπαιρνα 6 (1 αρσενικό 5 θηλυκά) και το μωράκι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά! Να σου ζήσει!
Kinder Έκπληξη! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Παναγιώτη!!!Τώρα τα brichardi είναι ένα θέμα που ενοχλούν συνέχεια τα multies και σκαλίζουν τα κοχύλια...
Πριν τα πέτυχα να μπαίνουν στου μικρούλι το κοχύλι και τα έκανα πάνω μου!!!Πάλι καλά ο μικρός δεν μασάει...
|
||||
|
||||
![]()
Διώχτα όσο προλαβαίνεις.
ΥΓ: Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά να ξέρεις ότι το μικρούλι μπορεί να φαγωθεί. Αλλά θα δεις κι'άλλα πολλά στο μέλλον σύντομα... |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω...δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για την αγγελία που έβαλα και έχω απογοητευτεί..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Βασιλη, σου εβαλα ενα παραπανω οπως και στην Αντζι.Οσο για το μικρο σε κάποια ειχα δει οτι υπήρχε αλλα και οι δυο σακούλες πρεπει να ειχαν.Οταν ειχα παρει το δευτερο χαρεμι το παιδι που τα ειχε δεν ειχε δει ποτε γεννα.Οταν μου τα εστειλε μεσα στηνες σακούλα υπήρχαν τουλαχιστον 2 γεννες.Παντα σε εκλησουν τα multi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία τα ψαράκια Γιώργο ευχαριστώ και για τα δωράκια!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χομπίστας με όλη τη σημασία! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απ΄οσο βλέπω τώρα που κάθομαι και τα παρατηρώ το αρσενικό juli φεύγει συνεχεια απο τις πέτρες και πηγαίνει στα κοχύλια και ενοχλεί τα multies μου...
Τι μπορώ να κάνω?Να πάρω φυτά να βάλω στην μέση για να χωρίσω τα 2 "στρατόπεδα"?
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια είναι περίεργα.
Ότι και να κάνεις αυτά θα τα επισκέπτονται. Μην ανησυχείς θα συνηθίσουν το ένα την ύπερξη του άλλου. |
|
||||
|
||||
![]()
Ε έχει καταντήσει σπαστικό...προσπαθούν τα multies ναααα "φυστικωθούν"
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
είπαμε ότι καλό είναι να βάλεις και μια συστάδα με φυτά για να κόβεις το οπτικό πεδίο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα προσπαθήσω να βρω απο κάποιο παιδί εδω μέσα.Πήγα στο πετ σοπ εδώ κοντά στο σπίτι μου και έπαθα πλάκα...μια μικρή anubias var. nana 11€!!!!
![]() Μάλλον θα βάλω αγγελία γιατί αλλιώς...
|
||||
|
||||
![]()
Τι φυτο σκεφτεσαι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι για κάτι χαμηλό όπως anubias που είναι και ανθεκτικό.
Αν βάλω βαλισνέρια και φουντώσει θα φαίνεται λες και είναι χωρισμένο στα 2 το ενυδρείο.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ζητουμενο στην περιπτωση σου εαν βλεπεις οτι το ενα ψαρι δημιουργει προβλημα στο αλλο οπως περιγραφεις ειναι ομως ακριβως αυτο.Να μην εχουν ορατοτητα.Με τις ανουμπιες που ειναι χαμηλες δεν ξερω εαν μπορεις να το καταφερεις αυτο.Εγω ευτυχως δεν εχω θεμα.το καθε ενα ειναι στην μερια του
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βάλε κρυπτοκορίνες αν δεν θες βαλισνεριες.(υπάρχουν και νανα βαλισνεριες νομιζω). |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλω αγγελία να βρώ απο κανα παιδί εδώ μέσα γιατί στο πετ σοπ θα φύγω άφραγκος...
|
||||
|
||||
![]()
Ένα update
![]() Οι φωτογραφίες είναι πρόχειρες και το ενυδρείο θέλει λίγο μάζεμα..τουλάχιστον να δείτε τα σκαψίματα!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία! Μπράβο!
Το μικρό ζει? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Bill πολύ όμορφα!
------------------------- Άντε με το καλό να βρεις και τα nigri. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 24-01-14 στις 09:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη ρίχνουν σκάψιμο..
Ναι αμέ και βασιλεύει!!!! ![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου ελπίζω να πραγματοποιηθεί!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |