|
||||
|
||||
![]()
Τι θα βαλεις τελικα? Αποφασισες?
|
||||
|
||||
![]()
Μονομαχο στανταρ
![]() Και ψαχνω κανα συγκατοικο που να τα πηγαινουν καλα... Τι εχεις να μου προτεινεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα σιγουρο
![]() Αναλογα με το χαρακτηρα του. Οπως ειπα και παραπανω, το χομπι θελει αρκετη υπομονη. Πρωτα διαβαζεις πολυ, μετα κανεις ενα σωστο περιβαλλον για το Μονομαχο σου και μετα σκεφτεσαι για καποιο συγκατοικο, αν δεν σε καθηλωσει με τη συμπεριφορα του και τον θελεις μονο του. Οι γαριδες, παντως, θελουν στρωμενο βυθο και καλο ειναι να μπουν μετα απο κανενα τριμηνο τουλαχιστον σε νεοστημενο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι θελει πολυ υπομονη και διαβασμα το εχω καταλαβει!!!
Εχω αγορασει το ενυδρειο εδω και κανα μηνα και ακομα δεν το εχω γεμισει... Γιατι πολυ απλα προσπαθω να αποφυγω τα κοινα λαθοι λογο ενθουσιασμου..(αν και ανυπομονω να το ετοιμασω!!!) Το πιστευω οτι θα ερωτευτω τον μονομαχο!!! Φενεται να ειναι ενα ψαρι με προσωπικοτητα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι ετσι ακριβως ειναι οι Μονομαχοι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για υποστρωμα κατω απο το χαλικη λεω να βαλω φυτοχωμα μαζι με τυρφη.
Κανει; Και τι διαδικασια χρειαζεται πρεπει να το αφησω μονο του; η μπορω να βαλω κατευθειαν το ψαρι μεσα;
|
||||
|
||||
![]()
Καλό θα ήταν να αφήσεις να τρέξει λίγο το ενυδρείο μόνο του.
Κάνε μερικά τεστ για αμμωνία πρώτα και μετά βάλε το ψάρι μέσα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα θελω να βαλω χωμα κατω απ το χαλικι για τα φυτα! + οτι μαλακωνει και το νερο γιατι της Λαρισας ειναι σκληρο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εννοώ το στρώσιμο του ενυδρείου... εννοώ ότι το φυτόχωμα που θα βάλεις μπορεί να βγάλει αμμωνία.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα καλο ειναι που επισημανθηκε για οποιον χρειαστει πληροφοριες για το χωμα στο ενυδρειο. ------------------------- Απο Σ/Κ λογικα θα αρχισει το πανηγυρι!!! Και μολις ειναι ετοιμο θα κανω μια λεπτομερη παρουσιαση με αρκετες φωτογραφιες!!!
No matter how deep the night is, it always turns to day, eventually. 60litres, Betta-community planted tank. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Shichibukai : 05-12-13 στις 11:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλως σας βρηκα | safetyzone | Greek Aquarist's Boards | 2 | 29-10-10 14:28 |