|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε εμενα ειχε
![]() Κανε copy paste το ποστ μου και προσθεσε και το ονομα σου ![]() (οπως και ολοι οσοι θα ερθουν - για να ξερουμε κι αν πρεπει να κλεισουμε τραπεζι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βαζω ακομη το ονομα μου, μακαρι να μπορεσω...
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios |
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios 6. nireas |
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios 6. nireas 7. korasidikos 8. nospanos |
|
||||
|
||||
![]()
Ωρε,παμε για sold out...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν βρεθεί κάποιος εργένης να με φιλοξενήσει Παρασκευή&Σάββατο βράδυ (σε μια ακρούλα...είμαι βολικός
![]() έρχομαι κι εγώ να σας δω από κοντά ψαρομούρηδες μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου συναντιομαστε εχω........
ξερα φυλλα μανωλιας καποια κλαδεματακια Melanoides tuberculata λιγα grindal τα αλλα εναι για τον Σακη Ντιμη δεν σε ξεχασα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενας εργένης ρε παιδιά να φιλοξενήσει τον κλεόβουλο, να μην έρχομαι μόνος.
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios 6. nireas 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) Ο Κλεο μπορει να ερθει σε μενα αν θελει ...
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν κύριοι για να σας βοηθήσω να πάρετε πιο εύκολα απόφαση να έρθετε στον καφέ, θα το κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον.
Στον ψαροκαφέ θα φέρω μαζί μου ένα τέτοιο. http://www.igna.gr/index.php/compone...etail?Itemid=0 που θα δοθεί μετά από κλήρωση που θα γίνει εκείνη την ώρα με όσους έρθουν. Μιας και διατηρώ μαγαζί δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να κάνω νέο θέμα για να προσελκύσουμε κόσμο να έρθει. Αν επιτρέπεται παρακαλώ ενας mod να κάνει το νέο θέμα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τελικά προτείνω ο καφές να γίνει άλλη ωρα και σε άλλο μέρος (Ιγνάτιε δεν ισχύει για σένα αυτό - έλα κανονικά να κάνουμε την κλήρωση ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 10-10-13 στις 16:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ανοιξε θεμα Ιγνατιε στα μαγαζια με την προσφορα σου...
Και βαλε το λινκ του καφε Αθηνας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι'θελα και το'πα? Θα πρεπει να κλεισουμε το Σ.Ε.Φ. τωρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι Ιγνατιε γιατι βλεπω να ερχεται και αυτος και δεν θα μεινει ποτο και καφες!!
http://www.youtube.com/watch?v=aaHj-Vs5Kvk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι!
![]() ![]() κιεγω μεσα ειμαι για τη συναντηση εκτος απροοπτου. αντε και να δω που θα κατσουμε ![]() 1. Chocolate Puma 2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios 6. nireas 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) Ο Κλεο μπορει να ερθει σε μενα αν θελει ... 10.kgf12345 |
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios 6. nireas 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) Ο Κλεο μπορει να ερθει σε μενα αν θελει ... 10.kgf12345 11.platy(εκτος απροόπτου) |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργη σ' ευχαριστώ φίλε θα σε προτιμήσω
![]() ![]() 1. Chocolate Puma 2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios 6. nireas 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) 10. Κλεο (φιλοξενούμενος στο Γιώργο(?)) 11.kgf12345 Δηλώστε συμμετοχή γιατί θα υπάρχουν κι άλλες εκπλήξεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 5.30μμ στο Θησειο στο καφε στην πλατεια κοντα στο τρενο (εκει που κοψαμε την πιτα)
Σταυλος (stavlos.gr) Ηρακλειδων 10, Θησειο Χαρτης http://goo.gl/maps/qF0G5 Α ο σταθμος τρενου ... 450 μετρα.... Β το καφε 1. Chocolate Puma 2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios 6. nireas 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) 10. Κλεο (φιλοξενούμενος στο Γιώργο(?)) 11.kgf12345 12. platy 13. Γιαννης Μ5 (αν ερθει ο dimis)
|
||||
|
||||
![]()
Κατεβαστε και τον Στρατηγο ρε σεις...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπα, δεν μπορεί να φύγει από τη δουλειά 3 μέρες. Αν και τον έχω στο ψήσιμο.
Ασε που θα μας γκαντεμιαζει στο δρόμο συνέχεια. (σπάσε πλάκα να πάθουμε λάστιχο τώρα και τέτοια) |
|
||||
|
||||
![]()
πρέπει να πάρει άδεια από το επιτελείο (αλλά μάλλον παντόφλα θα πάρει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios 6. nireas 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) 10. Κλεο (φιλοξενούμενος στο Γιώργο(?)) 11.kgf12345 12. platy 13. Γιαννης Μ5 (αν ερθει ο dimis) 14. konstantinos-z. (αν δεν "μπλεξω" στη δουλεια..)
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο ξεπεράσαμε τους 10...!!!
![]() Τραπέζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios* 6. nireas* 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) 10. Κλεο (φιλοξενούμενος στο Γιώργο(?)) 11.kgf12345 12. platy 13. Γιαννης Μ5 (αν ερθει ο dimis) 14. konstantinos-z. (αν δεν "μπλεξω" στη δουλεια..) 15.Tanganyiκας 16.Varadero |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα που θα 'ρθεί κι ο Τανγκανίκας αναθάρρησα
![]() Μην αρπάξω και καμιά όξινη ασθένεια εκεί στα νότια! Για να βλέπω κι άλλες παρουσίες Αφρικάνων....... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσιιιιιιιι για να εχει μια γενικη σκληροτητα ο καφες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οξω ρε.......
|
||||
|
||||
![]()
1. Chocolate Puma
2. rottbea 3. dimis1978 4. delta66 5. Ignatios* 6. nireas* 7. korasidikos 8. nospanos 9. Γιώργος Κ (ελπιζω να μην αλλαξει κατι στη δουλεια ωστε να ερθω!!) 10. Κλεο (φιλοξενούμενος στο Γιώργο(?)) 11.kgf12345 12. platy 13. Γιαννης Μ5 (αν ερθει ο dimis) 14. konstantinos-z. (αν δεν "μπλεξω" στη δουλεια..) 15.Tanganyiκας 16.Varadero 17. vaspiou
|
||||
|
||||
![]()
Θα λείπω από Τετάρτη Θεσσαλία.
Αν το Σάββατο επιστρέψω νωρίς και σας προλάβω θα είμαι και εγώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρο-συνθεση | constantinos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 19-08-12 17:55 |
Τι θα κανατε αν.....(ψαρο-αινιγμα) | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 73 | 01-01-11 04:55 |
Ιδέες για ψαρο σύνθεση | Noel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-08-10 04:13 |