![]() |
#1 |
καφε χρωμα στο νερο...
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα.....το χρομα του νερου μου στο ενυδριο ειναι καπος πρασινοκαφε...το ενυδριο τρεχη μια βδομαδα...μηπως φταιει που δεν επλυνα την καινουρια αμμο με νερο πριν την μεσα?κ τι κανω τςρα???
|
|
Εμφανίσεις: 2534
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εχεις βαλει μεσα αμμο ?υποστρωμα ? πες μας 2 πραγματακια για το ενυδρειο σου ετσι τι να σου πουμε φιλε μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω υποστρομα της σερα κ χαλικι ψιλοοο αλλα κ χοντροο..λλα οταν το εστρονα στο ενυδριο το χαλικι εβγαζε στο χερια αλλα δεν το σκευτικα....
|
|
||||
|
||||
![]()
αρα τι ψαχνεις να βρεις? τωρα βαλε filterwool στο φιλτρο σου και κανε του συχνες αλλαγες μεχρι να ερθει στα ισα του.
|
|
||||
|
||||
![]()
κανω αλαγες 30% να κανω 50 %
------------------------- κανω αλαγες 30% να κανω 50 %??κ καθε ποτε περιπου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilhs : 25-07-13 στις 16:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγες στο filterwool εννοω βασικα στο νερο 30% τη βδομαδα εισαι καλα . για τη λιτρα μιλαμε ?
|
|
||||
|
||||
![]()
125-150 περιπου ειναι φτιαχτο...!!!δλδ μια αλλαγη 30% καθε ωδομαδα ετσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
με το τσιγκελι σε παω βρε αγορινα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω βαλει ψαρακια εχει ειδη 3υφοφορους κ μολι θα ανεβασω κ φοτο...
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις στρωσει τι μετρησεις εχεις και εβαλες ψαρια κιολας?ποσο καιρο τρεχει?
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου δεν 3ερω αν εκανα γκαφα αλλα σαν καινουριος στο χομπι συμβουλευτικα πετσοπα κ μου εδωσε βακτιρια σερα κ εστρωσα την αλλη μερα μου λεει βαζο κανονικα ψαρακια εβαλα μεχρι στιγμης ολα ειναι εντα3ει μετραω με στικς μεχρι στιγμης οκ...τωρα βρεικα το φοροθν κ μου ανοιγοθν τα ματια!
|
|
||||
|
||||
![]()
ωωωχχχχχχ. για πες μετρησεις τι ειναι το ολα καλα πες μου αμμωνια νιτρωδη και νιτρικα. σε μια μερα ειπε εε θαυματα το μπουκαλακι
![]() ποσες μερες τρεχει δεν ειπες ακομα. τι φιλτρο εχεις βαλει? |
|
||||
|
||||
![]()
μια εβδομαδα τρεχει εχει εχω ε3ωτερικο φιλτρο με βιολογικο υλικο...τωρα η μετρησεις εχοθν λιγα νιτρικα αλλα ειπε οτι ειναι φυσιολογικο σε νεο ενυδριο ειναι φυτεμενο..
|
|
||||
|
||||
![]()
ξαναλεω πες μας αμμωνια νιτρωδη νιτρικα ποσο εχεις ασε τι λεει ο πετσοπας.
|
|
||||
|
||||
![]()
νιτριτ νιτρατ το ενα ειναι στο 25 κ το αλλο στο 1 αυτα μου ειπε διαφεροθν απ το πως ταιζω σορρυ φιλε αν σε πριζω
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε λοιπον αγγελια για μπολι και ασε τα υπολοιπα θα τα δουμε ειναι αστρωτο το ενυδρειο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ στελαραα ευχαριστω πολι φιλεε!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφε Νερο sos!! | Erato | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 16-02-11 17:44 |
Τυφρη (Κιτρινοπο χρωμα στο νερο) | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-05-09 00:00 |
καφε νερο. | poky30 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-04-08 14:52 |
καφε χρωμα το νερο | Mary-z | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 24-11-07 13:44 |
χρωμα στο νερο | chrisback79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-07-05 22:15 |