|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλησπερα σας ειμαι ο Νικος 34 ετων και εδω και 7 μηνες μεταναστευσα στον Καναδα Τοροντο συγκεκριμενα.Παντα μου αρεσανε τα ενυδρεια αλλα ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να αγορασω καποιο μεχρι που μου δωσανε καποια πολυ πλουσια οικογενεια ενα ολοκαινουργιο οοα στα κουτια τους.
Ειμαι σε φαση στρωσιματος επλυνα χαλικια κα ολα τα σχετικα .6 μερα τωρα και απο την δευτερη εχω παρατηρησει θολουρα και δεν φευγει. Όγκος:92x32x61 171lt Κατηγορία: Φυτά:OXI Ψάρια / Άλλα είδη: Όχι ακόμα Διακοσμητικά υλικά: Χαλίκι, Φόντο:OXI Φωτισμός: λαμπα φθορίου 24’’full spectrum AQUDEON Διάρκεια φωτισμού:1ώρες KA Φιλτράρισμα: FLUVAL 206 CANISTERκαινούργιο Θερμοστάτης: FLUVAL300 WATT καινουργιο Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH: 7.5 Γενική σκληρότητα (GH): 120 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):180 Αμμωνία (ΝΗ3):0,25 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3): 0 Αλλαγές νερού: Θερμοκρασία:27 c Άλλες πληροφορίες: 1 μερα TETRA Aquasafe+ για αντιχλωριο και την 3η μερα TETRAWaterclarifierγια να μου καθαριση η θολουρα αλλα όχι μονο δεν καθαρισε μου εκανε το νερο με μια καπως κιτρινη αποχρωση Φωτογραφία Σας ευχαριστω και αν μπορειτε να με βοηθησετε ευχαριστω πολυ . |
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι ακομα στην αρχη του στρωσιματος......Αυτος που σου εδωσε το ενυδρειο δεν ειχε να σου δωσει "μπολι"?
|
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΛΟ Η ΛΙΓΟ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δυστηχως δεν ειχε μπολι
![]() ------------------------- καλησπερα και απο εμενα ειναι λιγακι θολο οχι πολυ .Με το φιλτρο τι να κανω να το εχω στο full ? Την αεραντλια και αυτη στο full? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΕΦΑΛΛΩΝΙΤΗΣ : 29-03-13 στις 20:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑΙ ΑΣΤΑ ΣΤΟ FULL ΥΠΑΡΧΗ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΙΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΙΣΕΙ. ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΠΜΟΥΜ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ Κ ΜΕΤΑ ΜΠΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατ αρχας καλως ηρθες στον ψαροκοσμο.
Απο τη στιγμη που στρωνεις (με αμμωνια η τροφες η με καποιο αλλο τροπο? ) δε σε ενδιαφερει το bacterial bloom (προφανως αν στρωνεις με τροφες εριξες παρα πολυ, κανενα προβλημα) Ετσι κι αλλιως στις 20-30 μερες που θελει για να στρωσει ενα ενυδρειο θα εχει ξεθολωσει, οποτε μη σκας, και μη ριχνεις χαζοχημικα μεσα στο νερο σου.
|
||||
|
||||
![]()
αεραντλια γενικα δεν χρειαζεσαι...... ειδικα αν σκοπευεις να βαλεις αληθινα φυτα μεσα....
απο Κεφαλλονια ? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλώς ήρθες!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όχι δεν είμαι από Κεφαλλονιά απλά το επίθετο είναι έτσι.Κατά την γνώμη σας πρέπει να κάνω κάτι άλλο στο ενυδρειο μου?υπομονή έχω άσχετα αν τα πιτσιρικια μου με έχουνε φάει να βάλω ψαρακια μέσα.σήμερα 7 μέρα και το μόνο πού κάνω είναι να ριχνω ελάχιστη τροφή μέσα.ποτέ θα καταλάβω ότι εστρωσε το φίλτρο?τι μέτρησης πρέπει να δω?όπως σας είπα δυστυχώς μπολι δεν μπορώ να βρω εδώ στον Καναδά. Φιλικά ΝΙκος
|
|
||||
|
||||
![]()
καλώς ήρθες Νίκο!
Ανέβασε τη θερμοκρασία στους 30-32 οC για να επιταχύνεις το στρώσιμο. Κανονικά θα κάνει γύρω στις 3-4 βδομάδες. Θα το καταλάβεις ότι έστρωσε απο τις μετρήσεις σου. Πρέπει να μηδενίσει η αμμωνία και τα νιτρώδη και να ανέβουν τα νιτρικά σου. Τώρα περνάς το πρώτο τεστ υπομονής του ενυδρειόφιλου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο χομπυ | tomcc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-04-12 20:47 |
Νεος στο χομπυ!!! | Gianniskaz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-05-09 16:30 |
νεος στο χομπυ | poseidonbc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-03-07 04:04 |