![]() |
#1 |
Γνωριζει κανεις τι ειναι?
![]() Αξιολόγηση:
![]() γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο πανω στην πετρα?Το ενυδρειο τρεχει 2 εβδομαδες ειναι ακομα στο στρωσιμο και εχει μεσα μονο χαλαζιακη αμμο και πετρες λαβα..
|
|
Εμφανίσεις: 3065
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα για πρασινη τριχοειδή αλγη μου κάνει...
|
|
|||
|
|||
![]()
γινεται να αναπτυχθει αλγη χωρις φυτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
απο που ειναι οι πετρες σου ?μονο αυτη εχει πανω πρασινιλα η ολες? πρωτη αλγη και πρασινη εντυπωση μου κανει παντως.
αλγες θα περασεις οπως και να εχει ειτε εχεις φυτα ειτε οχι. |
|
|||
|
|||
![]()
Απο τον Ερμη τις πηρα, ναι μονο αυτη εχει!!!Λετε να φταιει ο φωτισμος που τον εχω πολλες ωρες ανοιχτο? Επεισης το νερο ειναι στους 30βαθμους για γρηγορη αναπτυξη βακτηριων..
τι λετε να φταιει? |
|
||||
|
||||
![]()
ολα μαζι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν διακρινεται καλα στη φωτο θεωρω πως καποια σπορια ειχε η πετρα μεσα θα χαλασουν σε λιγες μερες λογικα.ειχα παθει κατι αντiστoιχο παλαιωτερα.
αλγη δεν νομιζω πως ειναι. |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω νομιζω πως δεν ειναι αλγη, θα μειωσω τον φωτισμο γιατι μεχρι και σημερα τον ειχα παρα πολλες ωρες ανοιχτο και αν συμβει τπτ αλλο θα σας ενημερωσω, ευχαριστω για τη βοηθεια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια τελικα εχουν αρχισει να βγαζουν και οι αλλες πετρες πρασιναδα, εχει σημασια αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι οτι θα χρειαστει να διαβασεις αυτο:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36876
|
|||
|
|||
![]()
thanks
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η green beard algae γινεται να αναπτυχθει κατα τη διαρκεια του στρωσιματος του ενυδρειου επειδη τα NO3 ειναι σχετικα χαμηλα?
Πιστευω οτι ειναι αλγη τελικα και ειναι η παραπανω, καθως ειχα πολλες ωρες τα φωτα του ενυδρειου ανοιχτα..δειτε καποιες φωτογραφιες |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε την πέτρα, κάν' της ένα μπάνιο σε κλασική χλωρίνη και νερό (την απλή στην πράσινη συσκευασία) για κάποια ώρα, ξέπλυνέ τη μετά με πολύ νερό και για σιγουριά ρίξε αντιχλώριο και όταν δε θα μυρίζει καθόλου πια ξαναβάλ' τη στο ενυδρείο. Όποια και αν είναι, από τη στιγμή που τη στιγμή που την έχεις σε μία πέτρα και μόνο είναι απλή υπόθεση να τη σκοτώσεις.
|
|||
|
|||
![]()
οχι δεν ειναι μονο στην μια πετρα στην αρχη ηταν, τωρα ειναι σε 5 πετρες και βλεπω οτι εχει και στην αμμο ( μπορει βεβεα να εχει φυγει απο τι πετρα και να εχει παει στην αμμο)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε ρούφα την από την άμμο όταν θα κάνεις αλλαγή και βγάλε όλες τις πέτρες. Αν δεν είναι σε φυτά είναι εύκολα τα πράγματα.
|
|||
|
|||
![]()
οκ!! οποτε τις βγαζω τις πετρες που εχουν πανω την "πρασινιλα" τις πλενω με κλασικη χλωρινη και βλεπουμε!! Δεν εχω ακομα φυτα γιατι ειμαι στο στρωσιμο ακομα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? | jimmy19111977 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-09-13 01:15 |
Γνωριζει κανεις? | gwgos21 | Malawi | 3 | 07-01-10 00:41 |
Γνωριζει κανεις? | gwgos21 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 05-01-10 09:32 |
Γνωριζει κανεις... | Kotsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 16-12-07 14:37 |