|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας
Θα ηθελα να μαθω απο τους πιο εμπειρους κατα ποσο αξιζει σε ενα ενυδρειο 120 λιτρα να βαλω κατι τετοιο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1883 Η ερωτηση αφορα τα λιτρα του ενυδρειου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
2η θεση
Βαθμολογια: 649 βαθμοι rottbea "The wood and the sand" ![]() Τιτλος ενυδρειου: the wood and the sand Διαστασεις: 100χ30χ35 Λιτρα: καθαρα 90 Χρονος λειτουργιας: 4 μηνες Ρουτινα-αλλαγες νερου: καθε εβδομαδα 50% Φωτισμος: 2χ39 watt grolux +1 30 watt aquastar 8 ωρες την μερα Φιλτρανση: fluval 105 Θερμοκρασια: 25-26 Xρηση CO2: 5κιλη φιαλη με ph controller Διακοσμητικα υλικα: πετρες κ ξυλο απο την φυση Βυθος και υποστρωμα: λευκη αμμος seachem flourite χαλικι Λιπανση: kno3, kk2so4, kh2po4, trace. ΡΗ:7 Gh:12 Kh:6 Λιστα φυτων: Proserpinaca palustris,anubias nana,anubias coffefolia,Microsorium pteropus,Microsorium windelov,Blyxa japonica,xmas moss,Bolbitis heudelotii,Marsilea hirsuta,Ludwigia arcuata,Hygrophila polysperma 'Rosanervig',Eleocharis acicularis,Hydrocotyle maritima,Staurogyne repens Λιστα ψαριων και ασπονδυλων: red cherry,6 Crystal Red Shrimp,4 pseudomugil furcatus,2 tateurndina ocelicuada,8 celestial pearl danio,6 iriatherina werneri. Αυτο ειναι το παλιο μου 120αρι. Αν μπορεσα να σου απαντησω για το co2!!
|
|||
|
|||
![]()
Και βεβαια μου απαντησες
Πολυ ομορφο ενυδρειο Εχω αρχισει τον σχεδιασμο του συμφωνα με το ποστ 18 του Skydiver |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παιζουν ρολο τα λιτρα, το μερακι παιζει ρολο....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μ' αρέσεις Νικόλα!!!
![]()
|
|