![]() |
#1 |
platys με red cherry
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια και πάλι σε όλη την παρέα.
Μετά από πολύ διάβασμα και πολύ υπομονή (το στρώσιμο κράτησε σχεδόν 45 μέρες!!) εδώ και 5 μέρες το 80 λιτρο μου τρέχει με 4 platys blue (1 αρσ - 3 θηλυκά). οι μετρήσεις είναι πολύ καλές (αμμωνία και no2 0) και τα ψαράκια πολύ ζωηρά. Δεδομένου ότι τα ψαράκια πολύ ώρα την περνάνε στο βυθό τσιμπώντας τα πάντα (χαλίκι, ξύλο), θα ήθελα να ρωτήσω αν στο μέλλον (μετά από κανα μήνα) θα μπορούσα να προσθέσω red cherry, ή θα καταντήσουν τροφή? να προσθέσω ότι το ενυδρείο είναι ελαφρά φυτεμένο με 2 anubias nana, 1 java fern και 1 πέτρα καλυμμένη με moss. |
|
Εμφανίσεις: 1772
|
|
||||
|
||||
![]()
Λες πως εχεις και ξυλο...
αμα βαλεις 5-8 γαριδουλες δεν θα εχεις προβλημα...αλλα μην ειναι νεογέννητα... |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξύλο όμως είναι που τα ξετρελένει περισσότερο. το τσιμπούν και το περιεργάζονται συνέχεια, από πάνω από κάτω από τα πλάγια.
Δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κρυψώνα από τις γαρίδες. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν της παρεις ψηλό μεγαλες, δεν θα εχεις προβλημα...αλλα οπως ειπα οχι και νεογέννητα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφησε να περασει ενα διμηνο να "ωριμασει" ο βυθος και μετα βαλε γαριδες.
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω!τουλαχιστον 2 μηνες ακομα για να εισαι σιγουρος!
φροντισε να βαλεις και αλλα φυτα!για να κρυβονται τα μικρα (γαριδακια) βεβαια,καθως για τα μεγαλα δεν θα υπαρχει προβλημα!
|
||||
|
||||
![]()
OK, θα περιμένω... και θα μου κάνω χριστουγεννιάτικο δώρο τα γαριδάκια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και 2 μέρες έχω βάλει μια μικρή ομάδα γαρίδες (6 red cherry), αφού θεωρώ ότι μετά από 4,5 μήνες που τρέχει το ενυδρείο ο βυθός έχει στρώσει.
Παιδιά τις γαρίδες τις έχω δεί μόνο 1 φορά... όταν τις αγόρασα ![]() Με το που μπήκαν στο ενυδρείο εξαφανίστηκαν. Μήπως πρέπει να μεγαλώσω την ομάδα, ας πούμε να τις κάνω 10, ή απλώς να περιμένω να ξεψαρώσουν; |
|
||||
|
||||
![]()
θα εμφανιστούν μην αγχώνεσαι και μη φοβάσαι σε λίγο καιρό θα γίνουν από μόνες τους παραπάνω από δέκα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ ευχαριστώ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Platys Garden | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 17-07-11 11:56 |
αλατι και platys? | Dimi | Ζωοτόκα | 7 | 10-04-10 15:09 |
γαριδες με guppies+platys? | Dimi | Ζωοτόκα | 13 | 19-09-07 10:47 |
Corydoras panta με guppies-platys? | Dimi | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 03-09-07 10:08 |
rasbora me guppies ή platys??? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 28-08-07 19:38 |